DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 15 Hzr 2014 #2,843 Ve artık gitme vakti... Geceniz güzel olsun. EMİ.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Hzr 2014 #2,844 Ben gidip biraz daha çalışayım o zaman.. iyi geceler
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Hzr 2014 #2,846 TeBeSSüm dediki: @_nehir_ çıkmasaydın iyiydi ya Genişletmek için tıklayın... Çıkmak üzereydim tesadüfen gördüm etiketler gelmiyor da bu ara bana ben de istemiyorum hiç ama bi saattir masadaki kitapla bakışıyoruz sonu iyi değil
TeBeSSüm dediki: @_nehir_ çıkmasaydın iyiydi ya Genişletmek için tıklayın... Çıkmak üzereydim tesadüfen gördüm etiketler gelmiyor da bu ara bana ben de istemiyorum hiç ama bi saattir masadaki kitapla bakışıyoruz sonu iyi değil
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 17 Hzr 2014 #2,847 _nehir_ dediki: Çıkmak üzereydim tesadüfen gördüm etiketler gelmiyor da bu ara bana ben de istemiyorum hiç ama bi saattir masadaki kitapla bakışıyoruz sonu iyi değil Genişletmek için tıklayın... Tamam canım o zaman Allah zihin açıklığı versin
_nehir_ dediki: Çıkmak üzereydim tesadüfen gördüm etiketler gelmiyor da bu ara bana ben de istemiyorum hiç ama bi saattir masadaki kitapla bakışıyoruz sonu iyi değil Genişletmek için tıklayın... Tamam canım o zaman Allah zihin açıklığı versin
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Hzr 2014 #2,848 TeBeSSüm dediki: Tamam canım o zaman Allah zihin açıklığı versin Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederimm görüşmek üzere
TeBeSSüm dediki: Tamam canım o zaman Allah zihin açıklığı versin Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederimm görüşmek üzere