RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 26 Hzr 2015 #2,941 Şehir dışından döndüğümde görüşürüz herkese iyi eğlenceler ..çıktım
Kin tutmaz Uzman 28 Hzr 2015 #2,945 ALLAH A şükür her şey çabucak geçer. . Sevgi de, hatta keder de. . Nerede dün gece dökülen yaşlar? . Geçen yıl yağan kar nerede? HAYIRLI SAHURLAR ..ALLAH KABUL ETSİN
ALLAH A şükür her şey çabucak geçer. . Sevgi de, hatta keder de. . Nerede dün gece dökülen yaşlar? . Geçen yıl yağan kar nerede? HAYIRLI SAHURLAR ..ALLAH KABUL ETSİN
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Ekm 2015 #2,946 İyi geceler dostlar... Uykum yok ama biraz müzik biraz içecek bişeylerle meşgul olma zamanı. Görüşmek ümidiyle...
İyi geceler dostlar... Uykum yok ama biraz müzik biraz içecek bişeylerle meşgul olma zamanı. Görüşmek ümidiyle...
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 28 Ekm 2015 #2,948 Ciktim ben giren herkes ciksin
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 2 Ksm 2015 #2,950 ben çıktım iyi olmayan kimse kalmasın dileğim..hoşçakalın