KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Hzr 2019 #3,004 Ne güzel çıktım iyi geceler diyip bir sonraki gün tekrar gelebilmek.. Ya habersiz sessiz sedasız çıkıp gidenler nerde ne yapıyor acaba... @wien06 @RUZG4R Özlendiniz çok Özlendiniz... Çıktım.. Geri gelirim sanırım...
Ne güzel çıktım iyi geceler diyip bir sonraki gün tekrar gelebilmek.. Ya habersiz sessiz sedasız çıkıp gidenler nerde ne yapıyor acaba... @wien06 @RUZG4R Özlendiniz çok Özlendiniz... Çıktım.. Geri gelirim sanırım...
GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 8 Tem 2019 #3,006 Iyi geceler ve ve iyi sabahlar yarin erkenciler icin.
r0se Forum Onuru Özel üye 11 Tem 2019 #3,007 Baya takıldım forumda wifi olmasının farkı işte ama yine dönüyorum tatile şimdilik bu kadar hoşçakal çerezailem ♥
Baya takıldım forumda wifi olmasının farkı işte ama yine dönüyorum tatile şimdilik bu kadar hoşçakal çerezailem ♥
Artemis Özel Üye Özel üye 14 Tem 2019 #3,008 Uykumun geldiğini hissediyorum ?iyi geceler diliyorum şimdiden herkese
Artemis Özel Üye Özel üye 25 Tem 2019 #3,009 Ben çıktım herkese iyi geceler diliyorum emoji kullanmayacağım çünkü hiç mi hiç keyfim yok....