Gizemli Cadi Forum Gururu 18 Mrt 2009 #11 oğlumla aramda çok yaş farkı yok..görenler kardeş sanıyor..ona göre hesaplayalım...arkadaşlar....yerim ben onu....
oğlumla aramda çok yaş farkı yok..görenler kardeş sanıyor..ona göre hesaplayalım...arkadaşlar....yerim ben onu....
Gizemli Cadi Forum Gururu 18 Mrt 2009 #12 o sadece üşengeç...benden daha iyi kullanıyor bilgisayarı ne yaparsınız zamane çocukları....
LoSt_LoVe Forum Onuru 18 Mrt 2009 #15 Bu konu devlet meselesi haline gelmesin cidden merak ettim hem yaşımız yakın diyorsunuz hemde tutturamıyoruz 24 desem
Bu konu devlet meselesi haline gelmesin cidden merak ettim hem yaşımız yakın diyorsunuz hemde tutturamıyoruz 24 desem
çılgınım_www Forum Tutkunu 18 Mrt 2009 #17 hoşgeldinn ege yaşın hakkında şunu söylemek istiyorum 18 ile 29 arası en karizmatisi olmayan bir yaş öhöm öhöm ciddiye döneyim bence yaşınızı söyleyin bizde merak etmeyelim bilirsiniz fazla merak cildi bozar
hoşgeldinn ege yaşın hakkında şunu söylemek istiyorum 18 ile 29 arası en karizmatisi olmayan bir yaş öhöm öhöm ciddiye döneyim bence yaşınızı söyleyin bizde merak etmeyelim bilirsiniz fazla merak cildi bozar
Gizemli Cadi Forum Gururu 18 Mrt 2009 #19 Çok ta karizmatik.........Ama devlet meselesi haline getirdikleri için Söylemiycem işte..Ne de olsa devlet meselesi ayakkabı köselesi değil ya
Çok ta karizmatik.........Ama devlet meselesi haline getirdikleri için Söylemiycem işte..Ne de olsa devlet meselesi ayakkabı köselesi değil ya