KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ock 2018 #11 merakettim dediki: "Uzağa gitme, dilenci seni heybesine koyup götürür" diye bişey hatırlıyorum. Dilencilerden korkardım Genişletmek için tıklayın... Sanırım bizde de buna benzer bişi vardı
merakettim dediki: "Uzağa gitme, dilenci seni heybesine koyup götürür" diye bişey hatırlıyorum. Dilencilerden korkardım Genişletmek için tıklayın... Sanırım bizde de buna benzer bişi vardı
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 21 Ock 2018 #12 KıRMıZı dediki: Sanırım bizde de buna benzer bişi vardı Genişletmek için tıklayın... Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. izlemelisin
KıRMıZı dediki: Sanırım bizde de buna benzer bişi vardı Genişletmek için tıklayın... Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. izlemelisin
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ock 2018 #13 merakettim dediki: Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. izlemelisin Genişletmek için tıklayın... Akşam izlemeye çalışıcam
merakettim dediki: Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. izlemelisin Genişletmek için tıklayın... Akşam izlemeye çalışıcam
pietaS Ben o yoldan çıktım. Özel üye 2 Hzr 2018 #14 Evin orada tazılar ulurdu ve beni ağlayınca 7. Katta olmamıza rağmen uçarak gelir seni alırlar diye korkutmuşlardı. Sonra kardeşlerimi hiç korkutmadılar stajı ben de yaptılar.
Evin orada tazılar ulurdu ve beni ağlayınca 7. Katta olmamıza rağmen uçarak gelir seni alırlar diye korkutmuşlardı. Sonra kardeşlerimi hiç korkutmadılar stajı ben de yaptılar.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 22 Mys 2022 #15 Çöp komyenetindeki adamlardan senide çöpün içine atacaklar diyolardı
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 22 Mys 2022 #16 Burda büyük lerin yaptıkları hatalar nasılda ortaya çıkıyor Ve. Umarım bundan sonrakiki anne baba adayları yada çoçuk egıten herkes böyle saçma şeyler le çoçukların beyninde soru işareti bırakmazlar
Burda büyük lerin yaptıkları hatalar nasılda ortaya çıkıyor Ve. Umarım bundan sonrakiki anne baba adayları yada çoçuk egıten herkes böyle saçma şeyler le çoçukların beyninde soru işareti bırakmazlar
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Mys 2022 #17 SIR dagindaki bir devden bahs ederlerdi bir dudagi yerde bir dudagi gökte cocuklari kaciriroymus hep sonrada yiyormus (
SIR dagindaki bir devden bahs ederlerdi bir dudagi yerde bir dudagi gökte cocuklari kaciriroymus hep sonrada yiyormus (
M Misafir847 Ziyaretçi 24 Mys 2022 #19 Gece dışarıda çok fazla oyun oynarsam ağacın üzerindeki canavar beni yanına alırmış
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Mys 2022 #20 Jandarmalardan kendi oglumda askerr oldu ama hala çok kötü bir korkusu var icimde (( oysa onlar olmsa vatanimiz ayakta duramazdi
Jandarmalardan kendi oglumda askerr oldu ama hala çok kötü bir korkusu var icimde (( oysa onlar olmsa vatanimiz ayakta duramazdi