çok Iyi !!!! Yorum Da çok Güzel

Sanırım bende bir sorun var.Tartışılacak birşey göremedimde:)Allah gökden ip mi yollayacakdı yani?Ya da şöyle söyleyim.Biraz uzak olacak ama.Cevşenden medet umanlar Allah'dan yardım dilediklerini mi sanıyorlar?

Arkadaşlar Herkese Selam ve sevgiler. Bu Konuyu Ekleyen kardeşimiz dahil bu Foruma üye olan insanların bu eklentinin ne kadar yanlış olduğunu gayet iyi bir şekilde biliyorlardır.Bildikleri içindirki aykan_65 kardeşimizin haklı çıkışından sonra ekleyen kardeşimiz tarafından hemen geri adım atılarak; Ya Arkdaslar Adi üzerinde( hikaye) ve bunun yazarida ben degilimm ben sadece sizler gibi bir paylasimciyim... diyerek yaptığı yanlışı düzeltme çabası içine girmiştir. Bu eklediğiniz hikayeyse neyse; bu konuyu okuduğumuzda ta bitirene kadar minareye çıkan adamın minareden değilde, Allah'tan medet beklediğini okuduğunu anlayabilme kapasitesi olan herkez anlar; Ta ki bu hikayeyi Yüce Milletimize uyarlayıncaya kadar.
Neyseki Uyarlama sonucunda yukarıdan gelen bir ses sonunda bizim milletimize;" Bu salaklara, örnek alsınlar ve onu izlesinler diye Mustafa Kemal Atatürk'ü gönderdim. Musibetlerden kurtuluş yolunu, onun eliyle bunlara göstermeye çalıştım.Ama onlar halâ cami minaresinden medet umuyorlar ise benim katımda da yerleri yoktur...." diye bi sonuç çıkarmış adamın biri.

Böyle kafamızı iki elimizin arasına bırakıp düşünelim. Bu Hikayenin kime faydası olduğunu, bu hikayeyi okuduktan sonra kimin kafasının aşağıya doğru eğik olduğunu, kimin kafasının dik olduğunu bi düşünelim.
Kendi Elimizle Kendimizi rezil ediyoruz. hikayede geçen adam yani din adamı; hepimizin inandığı dini temsilen görevlendirilen imam;ve ayrıca aşağılanan salak yerine konulan bir millet var ortada oda bizim milletimiz olan Yüce Türk Milleti.Ne anladık şimdi,Desene ne Allah Katına müslümanım diye çıkacak bir yüzümüz, ne de Mustafa Kemal Atatürk'e bizlerde türküz senin kurduğun Türkiye'ye mensup Türk milletiyiz.Söylüyebilecek bir yüzümüz var. Unutmayın Eğer bu millet Yüzyıllarca islamın bayraktarlığını yapmışsa, bütün söylenenlere kulak tıkıyarak örf ve adetlerimize ve dinimize bağlı kalarak yaşaya bildiğimz için bugünlere geldik. Daha önce Neden Geri Kaldık diye bir konu eklemiştiniz hatırlarsanız. Orda benim ve YoRuMSuZ kardeşin yorumları var. Linkide bu Tıkla bi bak sana zahmet. Ordada belirtilenlere göre bu tür şeylerin hepsi başımızda oynanan oyunlardan başka hiç bir şey değil. Millet olarak lütfen bu tür saçma oyunlara gelmeyelim.Herkese selam.

Not:Yeşim Ablam Bu Hikayeyi yayınlıyan adama ulaşabilirsen eğer sana zahmet bizim adımıza bi çift laf et; Söyleki bizler tam layıkı ile Mustafa Kemal Atatürk'üde bildik, benimsedik ve de tanıdık. Hemde Minaredenmi yoksa başka yerlerdenmi medet umulması gerektiğini gayet iyi belledik ki, Hiç bir şekilde hiç bir millet ve şahsiyete bu zamana kadar boyun eğmedik, eğmeyizde bu güne kadar anlımız açık ve yüzümüz ak şekilde gezerek Hem Müslüman Hemde Türk olduğumuzu diye biliyorsak bu iki sebepten olduğunu küçücük beyninize yerleştirin diye telkinde bulunup arkadaşım sen işinde ol kendi dertlerinle ilgilen diye bi iki çift sözde he ablam sana zahmet.

zaten anlatılan hikayeninde gerçekle bir ilgisi yok adı üstünde hikaye.Gerçek olmayan bir olay la ilgili kırıcı tartışmalara girmenin ben ce faydası yok

Yazıyı Türk milletine uyarlayıp milleti salak diye küçümsemek hiç şık değil,ayrıca ALLAH (cc) Atatürkten önce uyarıcı olarak H.z Muhammeti gönderdi, Mustafa kemalle H.z Muhammeti gizli mukayese etmişsiniz buda hiç şık değil.aslında bu yazı hiç şık değil siz sapla samanı karıştırıp bir nevi provakatörlüğe soyunmuşsunuz,işte Türk mileti ve Atatürk ilkeleri için asıl tehlikede sizsiniz,siz ve szizin gibi düşünen ve konuşanlara rağmen bu millet hala ayakta,insanların gözünde Mustafa kemali hedef haline getirin çekilin kenarı seyredin , Ohh ne ala bırakın bu çirkinlikleri ,insanlar gözünü açtı siz gidin cibutiyi karıştırn ,buralar size çok büyük
Yaşasın Türkiye cumhuriyeti yaşasın Atatürkçü düşünce..sizde lütfen kendinize en uygun yeri bulun ve gidin

Geri