nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Şbt 2015 #22 O an jelibonlarımı bulmam lazım hem yerim hem sayarım buz gibi olana kadar
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Şbt 2015 #24 Oyumu kullandım fakat birçok şey yapabilirim, çünkü öfke gerçekten kontrol edilmesi güç bir duygu durumdur. Güldüğümde olmuştur ağladığımda, ama birileri bir şekilde sakinleştirmeli beni.
Oyumu kullandım fakat birçok şey yapabilirim, çünkü öfke gerçekten kontrol edilmesi güç bir duygu durumdur. Güldüğümde olmuştur ağladığımda, ama birileri bir şekilde sakinleştirmeli beni.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 3 Mrt 2015 #25 sinirlenmekten nefret ederim ne yapacaksınızki hayatın olağan akışında mecburen yaşadığımız bir duygu bağırırım ben ya valla hem nasıl...
sinirlenmekten nefret ederim ne yapacaksınızki hayatın olağan akışında mecburen yaşadığımız bir duygu bağırırım ben ya valla hem nasıl...
Egtmci Katılımcı 4 Mrt 2015 #27 Ya da... dedim ama sinirlendiğimde tepkim hiç sabit değildir bir standardım yok yani
nestling_ NESTY-nest Özel üye 3 Nsn 2015 #28 o da neymiş deyip umursamamak isterim ama yapamam...Gider bir güzel içimdekileri teker teker söylerim ...Hep de öyle yaptım
o da neymiş deyip umursamamak isterim ama yapamam...Gider bir güzel içimdekileri teker teker söylerim ...Hep de öyle yaptım
nestling_ NESTY-nest Özel üye 3 Nsn 2015 #29 test1 dediki: Ya da... dedim ama sinirlendiğimde tepkim hiç sabit değildir bir standardım yok yani Genişletmek için tıklayın... standartız olmak da guzeldir
test1 dediki: Ya da... dedim ama sinirlendiğimde tepkim hiç sabit değildir bir standardım yok yani Genişletmek için tıklayın... standartız olmak da guzeldir