M Misafir847 Ziyaretçi 13 Eyl 2021 #11 Küçükken "Pollyanna" kitabını defalarca okumuştum hiç bıkmadan
Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Eyl 2021 #13 violeta dediki: Küçükken "Pollyanna" kitabını defalarca okumuştum hiç bıkmadan Genişletmek için tıklayın... Seni gidi polyanna seni
violeta dediki: Küçükken "Pollyanna" kitabını defalarca okumuştum hiç bıkmadan Genişletmek için tıklayın... Seni gidi polyanna seni
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 16 Eyl 2021 #15 hayır okumam,ona ayıracağım zaman okumadığım herhangi bir kitaba ayıracağım zaman olacaktır,kendime bu haksızlığı yapamam..
hayır okumam,ona ayıracağım zaman okumadığım herhangi bir kitaba ayıracağım zaman olacaktır,kendime bu haksızlığı yapamam..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 16 Eyl 2021 #16 vEzİr dediki: hayır okumam,ona ayıracağım zaman okumadığım herhangi bir kitaba ayıracağım zaman olacaktır,kendime bu haksızlığı yapamam.. Genişletmek için tıklayın... yediğin yemeği de bir daha yeme o zaman nasıl olsa tadını biliyorsun
vEzİr dediki: hayır okumam,ona ayıracağım zaman okumadığım herhangi bir kitaba ayıracağım zaman olacaktır,kendime bu haksızlığı yapamam.. Genişletmek için tıklayın... yediğin yemeği de bir daha yeme o zaman nasıl olsa tadını biliyorsun
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 16 Eyl 2021 #17 -araz- dediki: yediğin yemeği de bir daha yeme o zaman nasıl olsa tadını biliyorsun Genişletmek için tıklayın... bu ikisi aynı şey değil diye düşünüyorum,pek bağ kuramadım
-araz- dediki: yediğin yemeği de bir daha yeme o zaman nasıl olsa tadını biliyorsun Genişletmek için tıklayın... bu ikisi aynı şey değil diye düşünüyorum,pek bağ kuramadım
-araz- EYVALLAH... V.I.P 16 Eyl 2021 #18 vEzİr dediki: bu ikisi aynı şey değil diye düşünüyorum,pek bağ kuramadım Genişletmek için tıklayın... Bilahare anlatirim
vEzİr dediki: bu ikisi aynı şey değil diye düşünüyorum,pek bağ kuramadım Genişletmek için tıklayın... Bilahare anlatirim
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 16 Eyl 2021 #19 -araz- dediki: Bilahare aBE Genişletmek için tıklayın... -araz- dediki: Bilahare anlatirim Genişletmek için tıklayın... demek benim kuramadığım sizin bildiğiniz iyi bir bağ var çok merak ettim bakış açınızı
-araz- dediki: Bilahare aBE Genişletmek için tıklayın... -araz- dediki: Bilahare anlatirim Genişletmek için tıklayın... demek benim kuramadığım sizin bildiğiniz iyi bir bağ var çok merak ettim bakış açınızı
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Eyl 2021 #20 Okurum, bazen farketmeden kaçırdığım satırları diğer okumamda daha iyi algılayabiliyorum çünkü her zaman psikolojimiz aynı olmayabiliyor maalesef.
Okurum, bazen farketmeden kaçırdığım satırları diğer okumamda daha iyi algılayabiliyorum çünkü her zaman psikolojimiz aynı olmayabiliyor maalesef.