yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 22 Arl 2021 #11 CANISIKILANADAM dediki: Olayı özümsemeye çalışıyorum anlayıp kararımı bir verebilirsem oy kullanırım şimdilik sistemi incelemek üzere es geçiyorum Genişletmek için tıklayın... kimden yanasin bayanlardan mi yoksa yorumsuz danmi ilk onu belirt )) sonra oy kullan
CANISIKILANADAM dediki: Olayı özümsemeye çalışıyorum anlayıp kararımı bir verebilirsem oy kullanırım şimdilik sistemi incelemek üzere es geçiyorum Genişletmek için tıklayın... kimden yanasin bayanlardan mi yoksa yorumsuz danmi ilk onu belirt )) sonra oy kullan
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 22 Arl 2021 #13 yesim434 dediki: kimden yanasin bayanlardan mi yoksa yorumsuz danmi ilk onu belirt )) sonra oy kullan Genişletmek için tıklayın... Bu konunun buraya evrildiğinin farkında değilim gözüm korktu şimdi
yesim434 dediki: kimden yanasin bayanlardan mi yoksa yorumsuz danmi ilk onu belirt )) sonra oy kullan Genişletmek için tıklayın... Bu konunun buraya evrildiğinin farkında değilim gözüm korktu şimdi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Arl 2021 #14 nazenin dediki: Kaç kaç TL edecek @YoRuMSuZ Genişletmek için tıklayın... Bu konuyu değerlendireceğiz ama eskisinden daha avantajlı bir değişim süreci olması için tüm şartları zorlayacağım
nazenin dediki: Kaç kaç TL edecek @YoRuMSuZ Genişletmek için tıklayın... Bu konuyu değerlendireceğiz ama eskisinden daha avantajlı bir değişim süreci olması için tüm şartları zorlayacağım
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Arl 2021 #15 CANISIKILANADAM dediki: Bu konunun buraya evrildiğinin farkında değilim gözüm korktu şimdi Genişletmek için tıklayın... O halde hem eğlenip hem para kazanmak harika bir düşünce değil mi deyip korkuyu hemen dağıtıyorum
CANISIKILANADAM dediki: Bu konunun buraya evrildiğinin farkında değilim gözüm korktu şimdi Genişletmek için tıklayın... O halde hem eğlenip hem para kazanmak harika bir düşünce değil mi deyip korkuyu hemen dağıtıyorum
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 22 Arl 2021 #16 Bu fikrimi değiştiren bir fikir oldu. paraya dönüşütürülebilsin diyorum
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Arl 2021 #19 Eğlence amaçlı kullanılmasından yanayım. Renkli kalpli nikler ve üyelere hediye göndermek daha eğlenceli.
Eğlence amaçlı kullanılmasından yanayım. Renkli kalpli nikler ve üyelere hediye göndermek daha eğlenceli.
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Arl 2021 #20 benim icin hic fark etmez anlasilan bir karara vardiniz bunuda bizlerin fikirlerini sorarak onay istiyorsunuz ben derimki hangi karari aldiysaniz saygi duyarim sorun degil
benim icin hic fark etmez anlasilan bir karara vardiniz bunuda bizlerin fikirlerini sorarak onay istiyorsunuz ben derimki hangi karari aldiysaniz saygi duyarim sorun degil