yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Ags 2023 #1 kadın erkek karışık bir anketEğer eşiniz cumartesi akşamı sizi terk ederse.pazar sabahı ne yapıyor olursunuz ?
kadın erkek karışık bir anketEğer eşiniz cumartesi akşamı sizi terk ederse.pazar sabahı ne yapıyor olursunuz ?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 4 Ags 2023 #2 Kendi kaybetmiş tir kılımı kıpırtadım aramam sormam
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Ags 2023 #3 Bayram eder Kurban keser dağıtırdım Keşke öyle birşey yapsa
receperen Üye 4 Ags 2023 #5 Biraz üzülüp neden gittiğini düşünseniz mi. Hani Hayat arkadaşı, eş falan diyoruz ya.
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Ags 2023 #6 ne esi ya beni cumartesi terk edecek ve ben halen evde yatacagim diskoya giderdim diskoya sabahta biri kolumda eve gelirdim yani pazar sabahi
ne esi ya beni cumartesi terk edecek ve ben halen evde yatacagim diskoya giderdim diskoya sabahta biri kolumda eve gelirdim yani pazar sabahi
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 4 Ags 2023 #7 receperen dediki: Biraz üzülüp neden gittiğini düşünseniz mi. Hani Hayat arkadaşı, eş falan diyoruz ya. Genişletmek için tıklayın... Terk eden kişi üzüleceğimi düşünmeden giderse bende ona üzülmem
receperen dediki: Biraz üzülüp neden gittiğini düşünseniz mi. Hani Hayat arkadaşı, eş falan diyoruz ya. Genişletmek için tıklayın... Terk eden kişi üzüleceğimi düşünmeden giderse bende ona üzülmem
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Ags 2023 #8 receperen dediki: Biraz üzülüp neden gittiğini düşünseniz mi. Hani Hayat arkadaşı, eş falan diyoruz ya. Genişletmek için tıklayın... Neden terketmiş ona bağlı üzülüp üzülmeyeceğim
receperen dediki: Biraz üzülüp neden gittiğini düşünseniz mi. Hani Hayat arkadaşı, eş falan diyoruz ya. Genişletmek için tıklayın... Neden terketmiş ona bağlı üzülüp üzülmeyeceğim
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 4 Ags 2023 #9 Sebep sonuç ilişkisi kurmak lazım. Çok denklemli bir soru bu ama. Net cevap vermek imkânsız gibi.