CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 9 Ekm 2021 #1 Kurallarımız aynen geçerli. Küçük bir ek yaptık. Eğer söylediğiniz harf yoksa ve başka bir rakip yazmadıysa, 1 saat sonra tekrar harf alabilirsiniz
Kurallarımız aynen geçerli. Küçük bir ek yaptık. Eğer söylediğiniz harf yoksa ve başka bir rakip yazmadıysa, 1 saat sonra tekrar harf alabilirsiniz
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 9 Ekm 2021 #21 Simurg dediki: H pek ihtimal vermesemde Genişletmek için tıklayın... Doğru tahmin yani ihtimal vermemek adına doğru Maalesef yok Upvote 0 Downvote
Simurg dediki: H pek ihtimal vermesemde Genişletmek için tıklayın... Doğru tahmin yani ihtimal vermemek adına doğru Maalesef yok
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Ekm 2021 #22 C lütfen ) Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 9 Ekm 2021 #23 yesim434 dediki: C lütfen ) Genişletmek için tıklayın... Galiba en çok bu konuda maalesef sözcüğünü kullandım Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: C lütfen ) Genişletmek için tıklayın... Galiba en çok bu konuda maalesef sözcüğünü kullandım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Ekm 2021 #24 Anlasmayi kurallari bozuyorum uzun deyimlerde her kutuya birtane sesiz harf lütfen Upvote 0 Downvote
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 10 Ekm 2021 #25 G harfi varmı Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Ekm 2021 #27 Gemi Aziya Almak ) Upvote 2 Downvote Çözüm
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Ekm 2021 #29 CANISIKILANADAM dediki: Tebrik ederim @yesim434 Genişletmek için tıklayın... Bu kadar harften sonra ebem bile bulurdu degilmi )) Upvote 1 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Tebrik ederim @yesim434 Genişletmek için tıklayın... Bu kadar harften sonra ebem bile bulurdu degilmi ))