Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Hzr 2011 #21 Sürekli birşey yaparken Bu sayfadan ayrıl bu sayfada kal diye birşey çıkıyor Tepem atıyor Hata veriyor sandım sinir oldum
Sürekli birşey yaparken Bu sayfadan ayrıl bu sayfada kal diye birşey çıkıyor Tepem atıyor Hata veriyor sandım sinir oldum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Hzr 2011 #22 Hata değildir o Ayrıca şu Albüm oluşturma olayı da gölgede kalmasın. Artık aktif
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Hzr 2011 #25 Görülmüştür Ama resimlerin boyutları çok taşmış o konu ile ilgili ayarlara bakmamıştım otomatik küçültme seçeneği vardı resimleri. Hem rastlamışken hemen bakayım ona da. Ek: Artık resimler büyük olsa da 640 px genişliğe otomatik olarak küçültülecek. Halledildi.
Görülmüştür Ama resimlerin boyutları çok taşmış o konu ile ilgili ayarlara bakmamıştım otomatik küçültme seçeneği vardı resimleri. Hem rastlamışken hemen bakayım ona da. Ek: Artık resimler büyük olsa da 640 px genişliğe otomatik olarak küçültülecek. Halledildi.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Hzr 2011 #27 Birşeymi yaptın tekrar ekleyecektim eklenmedi 6 resimden fazla eklenmiyor mu yoksa?? Evet benim resimdekiler
Birşeymi yaptın tekrar ekleyecektim eklenmedi 6 resimden fazla eklenmiyor mu yoksa?? Evet benim resimdekiler