Orhan-38
Katılımcı
Bir Umutla Çıkarsın Yola, Önüne Engeller Çıkar...
Şarkılar Dinlersin, Şiirler Yazarsın Ama Nafile Hiç Biri Başlayamamış Bir Sevginin Avuntusu Olamaz!
Sonra Düşünürsün Neden Olmadı Neden?
Hep Ben mi Dersin, Oysaki Etrafına Baktığında Senin Gibi Bir Çok İnsan Vardır...
Bitti, Buraya Kadar Artık Dersin...
Onu Görmek Bile İstemiyorum Dersin Ama Bu da Kendine Söz Verdiğin Bir Yalandır...
Ne Zaman ki Bir Odada Yalnız Kalsan Hemen Aklına O Gelir ve Oturur Düşünürsün, Acaba Olsaydı Nasıl Olcaktı?
Gece Olunca Rüyanda Onu Görürsün, Sabah Onunla Uyanırsın ve Bir Kere Daha Hayata Küsersin Senin Olmadığı İçin!
Sonra Kendini Teselli Etmek İçin Başka Birini Bulmaya Çalışırsın...
Belki de Bulursun Ama O Hep Vardır Senin Hayatında...
Başka Biri Hiçbir Zaman Onun Yerini Tutamaz...
Yalnızca Geçici Bir Boşluğu Doldurmaktır Görevi!
Teselliye Devam Edersin...
İyiki de Olmadı Felan Türünden Laflar Edersin Ama Bunlar da İçini Acıtmaktan Başka Bir İşe Yaramaz!
Şarkılar Dinlersin, Şiirler Yazarsın Ama Nafile Hiç Biri Başlayamamış Bir Sevginin Avuntusu Olamaz!
Sonra Düşünürsün Neden Olmadı Neden?
Hep Ben mi Dersin, Oysaki Etrafına Baktığında Senin Gibi Bir Çok İnsan Vardır...
Bitti, Buraya Kadar Artık Dersin...
Onu Görmek Bile İstemiyorum Dersin Ama Bu da Kendine Söz Verdiğin Bir Yalandır...
Ne Zaman ki Bir Odada Yalnız Kalsan Hemen Aklına O Gelir ve Oturur Düşünürsün, Acaba Olsaydı Nasıl Olcaktı?
Gece Olunca Rüyanda Onu Görürsün, Sabah Onunla Uyanırsın ve Bir Kere Daha Hayata Küsersin Senin Olmadığı İçin!
Sonra Kendini Teselli Etmek İçin Başka Birini Bulmaya Çalışırsın...
Belki de Bulursun Ama O Hep Vardır Senin Hayatında...
Başka Biri Hiçbir Zaman Onun Yerini Tutamaz...
Yalnızca Geçici Bir Boşluğu Doldurmaktır Görevi!
Teselliye Devam Edersin...
İyiki de Olmadı Felan Türünden Laflar Edersin Ama Bunlar da İçini Acıtmaktan Başka Bir İşe Yaramaz!