sherry V.I.P V.I.P 23 Mys 2007 #111 Beni yak kendini ya herşeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk
Beni yak kendini ya herşeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk
kelebek -ütopik- V.I.P 24 Mys 2007 #112 Rakılı akşamlar, gün batımları Çocuk gibi ağlar yaz sarhoşları Olmamış yaşamlar, eksik yarınlar Hatırlatır her şey eski aşkları
Rakılı akşamlar, gün batımları Çocuk gibi ağlar yaz sarhoşları Olmamış yaşamlar, eksik yarınlar Hatırlatır her şey eski aşkları
Melek Özel Üye Özel üye 24 Mys 2007 #113 Ne acılar yaşadım, Ne bedeller ödedim Senden başka hiç kimseyi böylesine sevmedim Sana vurgun, sana tutkun, sana mecurum
Ne acılar yaşadım, Ne bedeller ödedim Senden başka hiç kimseyi böylesine sevmedim Sana vurgun, sana tutkun, sana mecurum
cırcırböcee V.I.P V.I.P 24 Mys 2007 #114 Salla yarim mendilini Çok özledim güzel ellerini Hadi yine söyle sevdiğini Herkesi kıskandır
Melek Özel Üye Özel üye 24 Mys 2007 #115 hele ninno olasan Allahından bulasan eğer aney vermezse evde de bekar kalasan ninno ninno....
kelebek -ütopik- V.I.P 1 Hzr 2007 #116 varsın eller gönül yarası kapanır sansın kabuğun altında sevgili sen kanayansın
arı Üye 3 Hzr 2007 #117 Baba ben dervişmiyem Kürkümü giymişmiyem Ben sevdim eller aldı Niye ben ölmüşmüyem
arı Üye 4 Hzr 2007 #119 sensiz olamam yaşayamamki bir gece dargın kalsak uyuyamamki bakma kızınca sana gurur yaptığıma aşk dolanır seni görünce ayaklarıma
sensiz olamam yaşayamamki bir gece dargın kalsak uyuyamamki bakma kızınca sana gurur yaptığıma aşk dolanır seni görünce ayaklarıma
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 4 Hzr 2007 #120 Sana seni anlatamam isyan edersin Aşkı tekrar istemem ziyan edersin..