_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Nsn 2014 #4,751 Bu ara kendime gelemiyorum İşe güce aklımı veremiyorum İpin ucu kaçtı bulamıyorum An geliyor çıldırıyorum
Bu ara kendime gelemiyorum İşe güce aklımı veremiyorum İpin ucu kaçtı bulamıyorum An geliyor çıldırıyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Nsn 2014 #4,754 Nihansın dideden ey mest-i nazım Bana sensiz cihanda can ne lazım Benim sensin felekte çare sazım Bana sensiz cihanda can ne lazım...
Nihansın dideden ey mest-i nazım Bana sensiz cihanda can ne lazım Benim sensin felekte çare sazım Bana sensiz cihanda can ne lazım...
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 11 Nsn 2014 #4,755 yadeller aldı beni,taşlara çaldı beni yardan ayırdı felek gurbete saldı beni yol verin geçeyim dumanlı dağlar dağların ardında nazlı yar ağlar
yadeller aldı beni,taşlara çaldı beni yardan ayırdı felek gurbete saldı beni yol verin geçeyim dumanlı dağlar dağların ardında nazlı yar ağlar
felsefe_mi ...!... Özel üye 12 Nsn 2014 #4,756 Sende gül eğlen öyle acıklı konuşma Hayat ne ki sonuçta? Anlık bir buluşma...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Nsn 2014 #4,757 Büyüdün yavrum sende Hasret sende sevgi bende Akşamlar döner geceye Geceler gebe gündüze.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Nsn 2014 #4,758 Yalnızlığım beni pasaklı kontesim. Ne kadar rezil olursak o kadar iyi.
felsefe_mi ...!... Özel üye 13 Nsn 2014 #4,759 Kızmadım kırılmadım gurur yaptım azcık Ama nereden baksan esaslı bir kazık
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Nsn 2014 #4,760 Kanatsız kuş olmak zordur ah güzelim Denize varmayan ırmak.. Şarkı komple güzel aslında ya