nestling_ NESTY-nest Özel üye 7 Nsn 2015 #4,931 Deniyordum seni Sen seversin bunu Sevmediysen peki Sen tamamla sonu
P Papatya V.I.P V.I.P 9 Nsn 2015 #4,932 Adını yazmışlar gökyüzüne... Fırtınalar düşmüş kaderime... Yolumu çizmişsin sen yine, Emrin olur gülüm emrin olur. Kayahan... Allah rahmet eylesin...
Adını yazmışlar gökyüzüne... Fırtınalar düşmüş kaderime... Yolumu çizmişsin sen yine, Emrin olur gülüm emrin olur. Kayahan... Allah rahmet eylesin...
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 16 Nsn 2015 #4,935 Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin...
patik Özel Üye Özel üye 16 Nsn 2015 #4,936 Yorgan akrep, döşek yılan; bir gün rahat yatamadım; suları ıslatamadım.
F furkan dinkinya Üyecik 16 Nsn 2015 #4,938 SENİ VERSİNLER ELLERE BENİ VURSUNLAR SANA SEVDANIN YOLLARI BANA KURŞUNLAR ----------------KAYAHAH----------------------
SENİ VERSİNLER ELLERE BENİ VURSUNLAR SANA SEVDANIN YOLLARI BANA KURŞUNLAR ----------------KAYAHAH----------------------
dderya kOkOşŞ V.I.P 21 Nsn 2015 #4,939 Sana yer yok kalbimde Kapıyı dışardan kapat (Demet akalin-nefs-i müdafaa)