Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Saraldim sordum güller gibi eridim aktim mumlar gibi tek carem sendin ilac gibi neden gittin terk ettin beni Geri dön carem geri dön gülüm sen yoksun ben ölüyüm geri dön carem

baktım hepsi sensin üzüldüğüm tüm filmler yıpranmamış hayatlar büyük hüzünler bekler her işte sensin yıpranmamış hayatlar her işte br hayır bu işte sensin şimdi senden vazmıgeçmeli masal olup yola devam etmeli ben kalbe sorundum aşka sorun oldum:):)çok güsel bir bir parça yaaa sabah akşam dinlediğim parça:) sağolsun yalın kardeşim:D

Saraldim sordum güller gibi eridim aktim mumlar gibi tek carem sendin ilac gibi neden gittin terk ettin beni Geri dön carem geri dön gülüm sen yoksun ben ölüyüm geri dön carem

Ayni sarkiya devam :((

ağla yaralı kalbim hepsi yalan ağla bir avuç küldür elde kalan
artık savrulup gitsende rüzgara ağla mazidir şimdi senin olan
yaralı yaralı kalbim
dokunduğun el yalan sakındığın gül yalan
sel akar kum olur geriye kalan

Bu adam benim babam
Sekiz köşe kasketiyle
Omuzunda sekosuyla hey!
Cebinde yok parası
Bafra'dır cigarası
Yüreğindedir yarası
Altı çocuk büyütmüş
Bir işçi maaşıyla
Bu adam benim babam hey!

Ağlama benim babam
Ağlama naçar babam
Kara gün geçer babam hey!
Bir kapıyı kapayan
Gene açar babam
Ağlama benim babam hey!
Ağlama mazlum babam
Ağlama naçar babam
Kara gün geçer babam hey!
Bir kapıyı kapayan
Gene açar babam
Allah büyük babam hey!

Bu adam benim babam
Derdi dağlardan büyük
Çaresiz (biçare) , beli bükük hey!
Bir gün olsun gülmemiş
Rahat nedir bilmemiş
Gözyaşını silmemiş
Bir lokma ekmek için
Kimseye eğilmemiş
Bu adam benim babam hey!

Benim babam mert adamdı
Mangal gibi yüreği
Yufka gibi kalbi vardı
Hayatım boyunca o'na özendim
Fedakardı
Bir dikili ağacı olmadı belki
Ama kendisi
Onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı
Üstümdeki kol kanat
Sırtımı yasladığım dağ gibiydi
Ben babamın oğluyum
Tepeden tırnağa Anadolu'yum...

koydum sewnçlerimi önüme baktım hepsi sensin üzüldüğüm tüm filmler yıpranmamış hayatlar büyük hüzünler...şimdi senden vazmı geçmeli ...süper yaaaaaaaaaaaaa:):)):):

Söyleyemem söyleyemem derdimi anlatamam anlatamam kendimi Ask ugruna yakacagim ben beyi ölsen bile unutamasin beni ....

hani bir yağmurda basen hani gök gürler ya arkasından hani şimşekler çakar peşinden işte öyle bir şey....seni düşündüm dün akşam yine sonsuz bir umut doğdu içime birde kendinimi düşündüm sonra hani bir şarkı söyler içinden hani işte öyle birşey eski bir resme bakarken hani yıılları sayar insan hani gözleri dolar birden işte öyle birşeyyy...buda fawori şarkım yaşar söylüyor...süper bir parça:)

baktım hepsi sensin üzüldüğüm tüm filmler yıpranmamış hayatlar büyük hüzünler bekler her işte sensin yıpranmamış hayatlar her işte br hayır bu işte sensin şimdi senden vazmıgeçmeli masal olup yola devam etmeli ben kalbe sorundum aşka sorun oldum:):)çok güsel bir bir parça yaaa sabah akşam dinlediğim parça:) sağolsun yalın kardeşim:D

efet cok harika bir parca bende dinliyorum:)

efet cok harika bir parca bende dinliyorum:)

ya tesadüfe bak ama:) bende dedimki en son yorumu yapan kişiden bu şarkıyı dinlermsn dicektim demekki ikimizde aynı şarkıyı dinlios ama:)

bende senden talepde bulunacaktım dinlermisin:)

süper bir parça ya kaç senedşr hiç bıkmadan dinlediğim bir şarkı...eskimiyor yaaa:):)

Geri