Dış güzelliğe önem vermemek ..

Aşk ta da dünyanın en iyi vücuduna sahip erkeği düşünelim... Bir konuşmaya başlıyor aman Allahım sussa diye bekliyorsun., yada dünyanın en kaba insanı ..Sessiz kaldığı müddetçe veya hareket etmediği sürece sorun yok...

Zaten kişi ilk görüşte kendini belli eder kimse çok yakışıklı olsun isterse beyinsiz olsun demiyor ..Ama insanın doğasında var kişi ilk önce fiziksel olarak birini kendine yakıştırmadan ilişkiyi bir sonraki aşamaya taşımıyor ..

hehhh ben de işte tam bundan bahsediyorum

İnsanı etkileyen önce dış görünüşüdür ..Dış görünüş olarak ilk önce etkilenirsin sonra kişinin karakteri ,zekası ,statüsü doğrultusunda ilişki boyut kazanır.:)

Sanırım ben çok tuafım yada dün arkadaşıma da söylediğim gibi biraz "odun" çünkü çok yakışıklı biri hiç bir zaman ilgimi ve sempatimi çekmiyor... sanırım bu bana özgü deyip susayım :)

Sanırım ben çok tuafım yada dün arkadaşıma da söylediğim gibi biraz "odun" çünkü çok yakışıklı biri hiç bir zaman ilgimi ve sempatimi çekmiyor... sanırım bu bana özgü deyip susayım :)

sen bence onu tanıdığın ve dost olarak gördüğün için dikkatini çekmiyordur
ama hayatına duygusal manada birini alırken ilk olarak fiziki durumuna bakar sonra tanımaya kalkarsın
elbette sırf yakışıklı veya güzel diye birini hayatına almak yanlış olur.
ama kimi hayatıma alırım diye bir soru sorduğunda ilk kıstas o olur
e neticede kavunu bile dibini koklamadan almıyoruz.

Güzelliği yakışıklılığı kenara koyalım, sarışın ya da esmer olmalı diyoruz.. Bu dış görünüşün parçası değil mi ? Parçası..

Kısacası önem veriyoruz kişi ağzını açıp konuşana kadar tabii :D

Genellikle kadınların söylediği yalandır.Dış görünüşün önemli olduğu gerçeği dürüstçe kabul edilmesi gereken toplum gerçeğidir.:)

la havle yaaa!!!!:cool:
nedir bu dış güzellik arkadaş yaaa:hey
takmış millet gidiyoo tabii (devirde belli)
aşk konusuna gelince ilk görüşte aşka inanmam yani dışıyla etkilerona aşık olursun ki olsa bile sonu çabuk gelen bi durum:D
saglam bi ilşki istiyosan tanıdığın biri yani huyu suyu kalıcı biri olmalı zamanla tanıyarak aşık olabilecegin biri=DD
zaten arkadaş söyle bi düşünsen içi güzel olanın her halukarda dışıda güzel olur=vvv
(amann çok mu konuştum neeee :D)

la havle yaaa!!!!:cool:
nedir bu dış güzellik arkadaş yaaa:hey
takmış millet gidiyoo tabii (devirde belli)
aşk konusuna gelince ilk görüşte aşka inanmam yani dışıyla etkilerona aşık olursun ki olsa bile sonu çabuk gelen bi durum:D
saglam bi ilşki istiyosan tanıdığın biri yani huyu suyu kalıcı biri olmalı zamanla tanıyarak aşık olabilecegin biri=DD
zaten arkadaş söyle bi düşünsen içi güzel olanın her halukarda dışıda güzel olur=vvv
(amann çok mu konuştum neeee :D)

Dış güzellik nedir Ahsem :D

Geri