Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Nsn 2021 #182 @GüLüCüKツ ün bana ikinci kez kızdığı ve onu kızdırdığım doğrudur?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Nsn 2021 #183 Biraz sonra kovanlarımı kontrol etmeye gideceğim doğrudur
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 6 Nsn 2021 #184 YoRuMSuZ dediki: Biraz sonra kovanlarımı kontrol etmeye gideceğim doğrudur Genişletmek için tıklayın... Bize de yollasana ?
YoRuMSuZ dediki: Biraz sonra kovanlarımı kontrol etmeye gideceğim doğrudur Genişletmek için tıklayın... Bize de yollasana ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Nsn 2021 #186 GüLüCüKツ dediki: Bize de yollasana ? Genişletmek için tıklayın... İki kovanım var henüz alalı 1 hafta falan oldu doğal bal çıkarayım iletirim. Bal ticareti için ilk sinyalleri aldığım doğrudur.
GüLüCüKツ dediki: Bize de yollasana ? Genişletmek için tıklayın... İki kovanım var henüz alalı 1 hafta falan oldu doğal bal çıkarayım iletirim. Bal ticareti için ilk sinyalleri aldığım doğrudur.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 6 Nsn 2021 #187 YoRuMSuZ dediki: İki kovanım var henüz alalı 1 hafta falan oldu doğal bal çıkarayım iletirim. Bal ticareti için ilk sinyalleri aldığım doğrudur. Genişletmek için tıklayın... Eger seker katmayip dogal uretici olacaksan balina talip oldugum dogrudur ??
YoRuMSuZ dediki: İki kovanım var henüz alalı 1 hafta falan oldu doğal bal çıkarayım iletirim. Bal ticareti için ilk sinyalleri aldığım doğrudur. Genişletmek için tıklayın... Eger seker katmayip dogal uretici olacaksan balina talip oldugum dogrudur ??
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 6 Nsn 2021 #189 AyLiz dediki: Bugün kendime maske ve peçetelik diktiğim doğrudur? Genişletmek için tıklayın... Bize de ogret canim ogrendiklerini. Oyle bir konu aç beraber dikelim gerci benim dikis makinem yok ama elde dikerim ??
AyLiz dediki: Bugün kendime maske ve peçetelik diktiğim doğrudur? Genişletmek için tıklayın... Bize de ogret canim ogrendiklerini. Oyle bir konu aç beraber dikelim gerci benim dikis makinem yok ama elde dikerim ??
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Nsn 2021 #190 GüLüCüKツ dediki: Bize de ogret canim ogrendiklerini. Oyle bir konu aç beraber dikelim gerci benim dikis makinem yok ama elde dikerim ?? Genişletmek için tıklayın... Anlatma konusunda çok zayıfım ya hoca kesti biçti ben diktim hepsini bir gün fotoğraflayıp atacam buraya maskem güzel oldu düğme diktik arkasına ,bir şeyler üretmek çok güzel ya?
GüLüCüKツ dediki: Bize de ogret canim ogrendiklerini. Oyle bir konu aç beraber dikelim gerci benim dikis makinem yok ama elde dikerim ?? Genişletmek için tıklayın... Anlatma konusunda çok zayıfım ya hoca kesti biçti ben diktim hepsini bir gün fotoğraflayıp atacam buraya maskem güzel oldu düğme diktik arkasına ,bir şeyler üretmek çok güzel ya?