KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Nsn 2021 #221 Başladığım yere döndüğüm doğrudur
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Nsn 2021 #223 Migdemin bulandigii kollarim yerinden kalmadigi dogrudur ))))))
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Nsn 2021 #224 Yeniden kendi müziklerimi dinlemeye başladığım doğrudur bir de şu müzik uygulaması duemaktan vazgeçse
Yeniden kendi müziklerimi dinlemeye başladığım doğrudur bir de şu müzik uygulaması duemaktan vazgeçse
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Nsn 2021 #228 AyLiz dediki: Hastalandığım doğrudur Genişletmek için tıklayın... Yanliz olmadigin dogrudur yanindayim )
AyLiz dediki: Hastalandığım doğrudur Genişletmek için tıklayın... Yanliz olmadigin dogrudur yanindayim )
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Nsn 2021 #229 yesim434 dediki: Yanliz olmadigin dogrudur yanindayim ) Genişletmek için tıklayın... Ben evdeyken bu kadar hastalanmadım ya hele kışın hiç ama hava gerçekten soğuk kış geri geldi resmen
yesim434 dediki: Yanliz olmadigin dogrudur yanindayim ) Genişletmek için tıklayın... Ben evdeyken bu kadar hastalanmadım ya hele kışın hiç ama hava gerçekten soğuk kış geri geldi resmen
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Nsn 2021 #230 GüLüCüKツ dediki: Aciktigim dogrudur ?? Genişletmek için tıklayın... Gel ben hazirlayimmm sen gelene kadar iftar olur AyLiz dediki: Ben evdeyken bu kadar hastalanmadım ya hele kışın hiç ama hava gerçekten soğuk kış geri geldi resmen Genişletmek için tıklayın... burasida cok sogukta benim sogukla hic alakam yok ))
GüLüCüKツ dediki: Aciktigim dogrudur ?? Genişletmek için tıklayın... Gel ben hazirlayimmm sen gelene kadar iftar olur AyLiz dediki: Ben evdeyken bu kadar hastalanmadım ya hele kışın hiç ama hava gerçekten soğuk kış geri geldi resmen Genişletmek için tıklayın... burasida cok sogukta benim sogukla hic alakam yok ))