Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Hzr 2021 #332 Bu sıcakta nasıl gideceğim çarşıya diye kara kara düşündüğüm doğrudur
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Hzr 2021 #333 Sıcaktan ayaklarımın altının yandığı doğrudur
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Hzr 2021 #334 KaderKatibi dediki: Sıcaktan ayaklarımın altının yandığı doğrudur Genişletmek için tıklayın... Ben o dertten ramazan da muzdarip oluyorum ama çok sıcak daha da sıcak olacakmış☺
KaderKatibi dediki: Sıcaktan ayaklarımın altının yandığı doğrudur Genişletmek için tıklayın... Ben o dertten ramazan da muzdarip oluyorum ama çok sıcak daha da sıcak olacakmış☺
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 30 Hzr 2021 #336 Bahceye gidecegim ve yagmurdan korktugum dogrudur ) Ben ve yagmur ))
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 30 Hzr 2021 #339 Ah ahh seni şimdiden özlediğim doğrudur
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 30 Hzr 2021 #340 Tespih böcegini merak edip arastirdigim dogrudur )