Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Mrt 2011 #11 Forumda rastlamak normal yine Benim dışımda iki kuzenimde martta doğdu Biri bi kaç yaş büyük benden 10 martlı diğeride küçük 12 martlı bende 9martta doğdum balık çok memlekette
Forumda rastlamak normal yine Benim dışımda iki kuzenimde martta doğdu Biri bi kaç yaş büyük benden 10 martlı diğeride küçük 12 martlı bende 9martta doğdum balık çok memlekette
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Mrt 2011 #12 mutlu yıllar canım..nice yaslaraa...bir yıl daha yaslandın be
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Mrt 2011 #13 Teşekkürler arkadaşlar olmayan bi doğum günü kutlanıyo ama napalarım hepinize kucak dolusu teşekkürler
Teşekkürler arkadaşlar olmayan bi doğum günü kutlanıyo ama napalarım hepinize kucak dolusu teşekkürler
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Mrt 2011 #14 hadi hadi saklama bizden yaslandıgını kabullenemion dimi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Mrt 2011 #15 Olmayan dogum gunu derken bugun degil sanirim dogum gunun olsun bende kutlayımda Saglık huzur nese dolu yıllar dilerim bende.
Olmayan dogum gunu derken bugun degil sanirim dogum gunun olsun bende kutlayımda Saglık huzur nese dolu yıllar dilerim bende.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Mrt 2011 #16 Çok teşekkürler. Bende hepinize sağlıklı huzulu mutlu yıllar diliyorum
S She Özel Üye Özel üye 20 Mrt 2011 #19 yoo bence dogum gunu olan kisi alir ve bizde hediye veiirz galiba kaciyorsun mu ne admin.