m.i.d. Üye 13 Tem 2009 #12 özür dilerim ama günü 12 yapmışsınız 22 olursa sevinirim Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Tem 2009 #13 m.i.d uğraştırma beni. Lütfen bu son olsun alt alta mesaj yazıp mesaj kirliliği yapma. Düzeltiyorum. Upvote 0 Downvote
wien06 V.I.P V.I.P 13 Tem 2009 #15 calactica dediki: bende değiştirmek istiyorum 30.07.1998 Genişletmek için tıklayın... Istediginiz sekilde dogum tarihiniz düzeltildi. Upvote 0 Downvote
calactica dediki: bende değiştirmek istiyorum 30.07.1998 Genişletmek için tıklayın... Istediginiz sekilde dogum tarihiniz düzeltildi.
gülüşüm Uzman 17 Tem 2009 #17 gerçekten işiniz çok zor değerli adminlerimiz.. Aile reisi olmak ne zormuş değil mii Upvote 0 Downvote
K Kayıtsız Üye Ziyaretçi 7 Tem 2012 #18 iyi günler ben dogum günümü degiştirmek istiyorum benim gerçek dogum günüm 07.07.1992 ama facebook da kısıtlandıgı için degiştiremiyorum yardımcı olup degiştirirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim. Upvote 0 Downvote
iyi günler ben dogum günümü degiştirmek istiyorum benim gerçek dogum günüm 07.07.1992 ama facebook da kısıtlandıgı için degiştiremiyorum yardımcı olup degiştirirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
T taha3542 Üye 17 Tem 2012 #19 ya arkadaşlar benim face yaşım küçük diye kapatıldı nasıl degiştircem yardımc olur musunuz Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Tem 2012 #20 taha3542 dediki: ya arkadaşlar benim face yaşım küçük diye kapatıldı nasıl degiştircem yardımc olur musunuz Genişletmek için tıklayın... Gerçi ben acemi faceciyim ama sanırım doğum tarihi değiştirilemiyor. Ama emin değilim. Bilen birileri cevap yazacaktır. Upvote 0 Downvote
taha3542 dediki: ya arkadaşlar benim face yaşım küçük diye kapatıldı nasıl degiştircem yardımc olur musunuz Genişletmek için tıklayın... Gerçi ben acemi faceciyim ama sanırım doğum tarihi değiştirilemiyor. Ama emin değilim. Bilen birileri cevap yazacaktır.