Nisans Üyecik 30 Hzr 2010 #11 jeriko dediki: Seni izlemeye devam ediyoruz öyleyse. Genişletmek için tıklayın... Hadi bakalım ben şöyle bir iki ısınma turu atayım bari
jeriko dediki: Seni izlemeye devam ediyoruz öyleyse. Genişletmek için tıklayın... Hadi bakalım ben şöyle bir iki ısınma turu atayım bari
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Hzr 2010 #12 Nasıl olur ya ben bu konuya cevap yazmıştım ve şimdi göremiyorum... Kafam dalgın bugünlerde kaydetmeden çıkmış olmalıyım. Hoşgeldin Nisans. Özellikle referansını tuttum, İyi forumlar.
Nasıl olur ya ben bu konuya cevap yazmıştım ve şimdi göremiyorum... Kafam dalgın bugünlerde kaydetmeden çıkmış olmalıyım. Hoşgeldin Nisans. Özellikle referansını tuttum, İyi forumlar.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Tem 2010 #14 YoRuMSuZ dediki: Nasıl olur ya ben bu konuya cevap yazmıştım ve şimdi göremiyorum... Kafam dalgın bugünlerde kaydetmeden çıkmış olmalıyım. Hoşgeldin Nisans. Özellikle referansını tuttum, İyi forumlar. Genişletmek için tıklayın... yaşlılık belirtileri olsa gerek... tekrar hoşgeldin nisans..referans konusunda yorumsuza katılmadan edemiyorum..
YoRuMSuZ dediki: Nasıl olur ya ben bu konuya cevap yazmıştım ve şimdi göremiyorum... Kafam dalgın bugünlerde kaydetmeden çıkmış olmalıyım. Hoşgeldin Nisans. Özellikle referansını tuttum, İyi forumlar. Genişletmek için tıklayın... yaşlılık belirtileri olsa gerek... tekrar hoşgeldin nisans..referans konusunda yorumsuza katılmadan edemiyorum..