Tuba ♕ Özel üye 4 Hzr 2013 #14 YoRuMSuZ dediki: Fazla bakımsız görünüyor Genişletmek için tıklayın... bakımsız olsa sadece keşke korku filminden fırlamış gibi teşekkürler yoruma
YoRuMSuZ dediki: Fazla bakımsız görünüyor Genişletmek için tıklayın... bakımsız olsa sadece keşke korku filminden fırlamış gibi teşekkürler yoruma
B3RK3 Üye 4 Hzr 2013 #15 İnsan buraya gitse bile ve kalsa dahi gece uyuyabilirmi acaba korkudan . Haaa şimdi hayalet çıkacak çıktı derken sabah olur.
İnsan buraya gitse bile ve kalsa dahi gece uyuyabilirmi acaba korkudan . Haaa şimdi hayalet çıkacak çıktı derken sabah olur.
Tuba ♕ Özel üye 4 Hzr 2013 #16 B3RK3 dediki: İnsan buraya gitse bile ve kalsa dahi gece uyuyabilirmi acaba korkudan . Haaa şimdi hayalet çıkacak çıktı derken sabah olur. Genişletmek için tıklayın... heee üçbuçuk ata ata sabah olur artık teşekkürler
B3RK3 dediki: İnsan buraya gitse bile ve kalsa dahi gece uyuyabilirmi acaba korkudan . Haaa şimdi hayalet çıkacak çıktı derken sabah olur. Genişletmek için tıklayın... heee üçbuçuk ata ata sabah olur artık teşekkürler
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 4 Hzr 2013 #20 Yurtdışında bazı oteller sırf perili diye meşhurmuş, geceleri hollerde hayaletler geziyormuş Bu da öyledir büyük ihtimalle, ben kalırdım valla çok eğlenceli olurdu
Yurtdışında bazı oteller sırf perili diye meşhurmuş, geceleri hollerde hayaletler geziyormuş Bu da öyledir büyük ihtimalle, ben kalırdım valla çok eğlenceli olurdu