Tuba ♕ Özel üye 1 Hzr 2013 #11 _nehir_ dediki: Ya baksana ama tüylü tüylü nasıl güzel oynanır bununla Biraz psikopat bi tipi var tabi yok değil Genişletmek için tıklayın... birazmı nehir
_nehir_ dediki: Ya baksana ama tüylü tüylü nasıl güzel oynanır bununla Biraz psikopat bi tipi var tabi yok değil Genişletmek için tıklayın... birazmı nehir
Tuba ♕ Özel üye 1 Hzr 2013 #12 -araz- dediki: neresine onca para veriyolar anlamam.it işte Genişletmek için tıklayın... offf araz çok güldüm yaaa
-araz- dediki: neresine onca para veriyolar anlamam.it işte Genişletmek için tıklayın... offf araz çok güldüm yaaa
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Hzr 2013 #13 Tuba dediki: birazmı nehir Genişletmek için tıklayın... sinirliyken çekmişler hayvanın fotoğrafını çok peşin hükümlü olmayayım dedim
Tuba dediki: birazmı nehir Genişletmek için tıklayın... sinirliyken çekmişler hayvanın fotoğrafını çok peşin hükümlü olmayayım dedim
Tuba ♕ Özel üye 1 Hzr 2013 #14 _nehir_ dediki: sinirliyken çekmişler hayvanın fotoğrafını çok peşin hükümlü olmayayım dedim Genişletmek için tıklayın... valla nehircim köpek fobim var sakin halinide görmek istemem ben bunun çok seviyorum ama bi okadar korkuyorum geçmişte kötü anılarımız var
_nehir_ dediki: sinirliyken çekmişler hayvanın fotoğrafını çok peşin hükümlü olmayayım dedim Genişletmek için tıklayın... valla nehircim köpek fobim var sakin halinide görmek istemem ben bunun çok seviyorum ama bi okadar korkuyorum geçmişte kötü anılarımız var
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Hzr 2013 #15 Tuba dediki: valla nehircim köpek fobim var sakin halinide görmek istemem ben bunun çok seviyorum ama bi okadar korkuyorum geçmişte kötü anılarımız var Genişletmek için tıklayın... Hmm o zaman başka tabi inşallah alışırsın ya korkmayın köpeklerden, insanlar daha korkunç
Tuba dediki: valla nehircim köpek fobim var sakin halinide görmek istemem ben bunun çok seviyorum ama bi okadar korkuyorum geçmişte kötü anılarımız var Genişletmek için tıklayın... Hmm o zaman başka tabi inşallah alışırsın ya korkmayın köpeklerden, insanlar daha korkunç
Tuba ♕ Özel üye 1 Hzr 2013 #16 _nehir_ dediki: Hmm o zaman başka tabi inşallah alışırsın ya korkmayın köpeklerden, insanlar daha korkunç Genişletmek için tıklayın... iyide hiç insan kovalamadı beni 5 kilometre anca bebekken alıp alışırsa bana başka türlü imkanı yok
_nehir_ dediki: Hmm o zaman başka tabi inşallah alışırsın ya korkmayın köpeklerden, insanlar daha korkunç Genişletmek için tıklayın... iyide hiç insan kovalamadı beni 5 kilometre anca bebekken alıp alışırsa bana başka türlü imkanı yok
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Hzr 2013 #17 Tuba dediki: iyide hiç insan kovalamadı beni 5 kilometre Genişletmek için tıklayın... kötüymüş hakikaten
Tuba dediki: iyide hiç insan kovalamadı beni 5 kilometre Genişletmek için tıklayın... kötüymüş hakikaten
Tuba ♕ Özel üye 1 Hzr 2013 #18 _nehir_ dediki: kötüymüş hakikaten Genişletmek için tıklayın... beni anca benim yaşadığımı yaşıyan anlıyabilir nehircim
_nehir_ dediki: kötüymüş hakikaten Genişletmek için tıklayın... beni anca benim yaşadığımı yaşıyan anlıyabilir nehircim