Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Eyl 2008 #22 eFSaNe_KaRTaL dediki: SizeNe ArkadaŞım.. ÖzeL HayaT Diye Bişi Var..İster SakLarım iSter SakLamam..Alla Alla...ZeyNep.. Genişletmek için tıklayın... Biri benimi çağırdı duyamadımda
eFSaNe_KaRTaL dediki: SizeNe ArkadaŞım.. ÖzeL HayaT Diye Bişi Var..İster SakLarım iSter SakLamam..Alla Alla...ZeyNep.. Genişletmek için tıklayın... Biri benimi çağırdı duyamadımda
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Eyl 2008 #25 iLk_NuR dediki: yok zeynepcim sinek vızırdıyo sana öle geldi heralde Genişletmek için tıklayın... O sinek değil bi böceğin ayak sesleri
iLk_NuR dediki: yok zeynepcim sinek vızırdıyo sana öle geldi heralde Genişletmek için tıklayın... O sinek değil bi böceğin ayak sesleri
iLk_NuR Üstat 29 Eyl 2008 #26 hmm oLabilir türünü henüz çözemedik malesef araştırıyosuz (buarada efsane bunları gördüğü anda ben bittim yarına kadar görmese bari yoksa bayramı zehir eder)
hmm oLabilir türünü henüz çözemedik malesef araştırıyosuz (buarada efsane bunları gördüğü anda ben bittim yarına kadar görmese bari yoksa bayramı zehir eder)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Eyl 2008 #27 O sana bayramı zehir edeceğine, onun yemeğine zehir kat temelli kurtul Kökten çözüm
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 29 Eyl 2008 #30 yaa yaa Farkettim..öLe Yapıyomuşunuz..Dua Et İzinLi günümde yoLum DüşmeSin oraLara..