YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Ksm 2011 #11 Aşk temasını işleyen eserler her zamanki gibi yine ön planda. İlk 10 arasında 5 tanesi aşk üzerine eserler.
Aşk temasını işleyen eserler her zamanki gibi yine ön planda. İlk 10 arasında 5 tanesi aşk üzerine eserler.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Ksm 2011 #12 Aşk okunması en güzel en rahat kitaplarda o yüzden diğerleri sıkıcı
cemree =)=) V.I.P 18 Ksm 2011 #13 "Bir Gün" adlı kitaba yapılan yorumlar çok ilgimi çekti okumak isterim tabi elimdekilerden sonra paylaşım için teşekkürler canım çok işime yaradı
"Bir Gün" adlı kitaba yapılan yorumlar çok ilgimi çekti okumak isterim tabi elimdekilerden sonra paylaşım için teşekkürler canım çok işime yaradı
Suskun V.I.P V.I.P 18 Ksm 2011 #14 Evet öyle aşk insanıyız öyle sevgi doluyuzki sevgi çokluğundan 1 ayın içinde 120 kadın eşleri veya sevgilileri tarafından öldürüldü
Evet öyle aşk insanıyız öyle sevgi doluyuzki sevgi çokluğundan 1 ayın içinde 120 kadın eşleri veya sevgilileri tarafından öldürüldü
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Ksm 2011 #15 Suskun dediki: Evet öyle aşk insanıyız öyle sevgi doluyuzki sevgi çokluğundan 1 ayın içinde 120 kadın eşleri veya sevgilileri tarafından öldürüldü Genişletmek için tıklayın... o insanların kitap okuduğunu sanmıyorum..
Suskun dediki: Evet öyle aşk insanıyız öyle sevgi doluyuzki sevgi çokluğundan 1 ayın içinde 120 kadın eşleri veya sevgilileri tarafından öldürüldü Genişletmek için tıklayın... o insanların kitap okuduğunu sanmıyorum..
Suskun V.I.P V.I.P 18 Ksm 2011 #16 KıRMıZı dediki: o insanların kitap okuduğunu sanmıyorum.. Genişletmek için tıklayın... Aylar önce eşini dayaktan öldüren Prefesörde vardı,elbette okuyacağız ama sevgi kitaplardan öğrenilmez sadece sevgi ufkunu genişletir.
KıRMıZı dediki: o insanların kitap okuduğunu sanmıyorum.. Genişletmek için tıklayın... Aylar önce eşini dayaktan öldüren Prefesörde vardı,elbette okuyacağız ama sevgi kitaplardan öğrenilmez sadece sevgi ufkunu genişletir.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Ksm 2011 #17 suskun dediki: aylar önce eşini dayaktan öldüren prefesörde vardı,elbette okuyacağız ama sevgi kitaplardan öğrenilmez sadece sevgi ufkunu genişletir. Genişletmek için tıklayın... o profesörde boşuna emek harcamış profesör olmak için profesör olmayı başarmıs da adam olmayı basaramamış..
suskun dediki: aylar önce eşini dayaktan öldüren prefesörde vardı,elbette okuyacağız ama sevgi kitaplardan öğrenilmez sadece sevgi ufkunu genişletir. Genişletmek için tıklayın... o profesörde boşuna emek harcamış profesör olmak için profesör olmayı başarmıs da adam olmayı basaramamış..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Ksm 2011 #18 cemree dediki: "Bir Gün" adlı kitaba yapılan yorumlar çok ilgimi çekti okumak isterim tabi elimdekilerden sonra paylaşım için teşekkürler canım çok işime yaradı Genişletmek için tıklayın... Evet buradakilerden bende dikkate alıp okuyacam
cemree dediki: "Bir Gün" adlı kitaba yapılan yorumlar çok ilgimi çekti okumak isterim tabi elimdekilerden sonra paylaşım için teşekkürler canım çok işime yaradı Genişletmek için tıklayın... Evet buradakilerden bende dikkate alıp okuyacam
LoSt_LoVe Forum Onuru 18 Ksm 2011 #19 İskender palanın sıkı takipçisiyimdir.Babilde ölüm İstanbul'da aşk kitabını okumuştum ilk olarak.Tavsiye ederim.
İskender palanın sıkı takipçisiyimdir.Babilde ölüm İstanbul'da aşk kitabını okumuştum ilk olarak.Tavsiye ederim.
cemree =)=) V.I.P 18 Ksm 2011 #20 LoSt_LoVe dediki: İskender palanın sıkı takipçisiyimdir.Babilde ölüm İstanbul'da aşk kitabını okumuştum ilk olarak.Tavsiye ederim. Genişletmek için tıklayın... nasıl akıcımı anlatırmısın biraz elimdeki kitap bitmeküzere tavsiyeye ihtiyacım var
LoSt_LoVe dediki: İskender palanın sıkı takipçisiyimdir.Babilde ölüm İstanbul'da aşk kitabını okumuştum ilk olarak.Tavsiye ederim. Genişletmek için tıklayın... nasıl akıcımı anlatırmısın biraz elimdeki kitap bitmeküzere tavsiyeye ihtiyacım var