aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 14 Tem 2013 #1 Buradan yöneticilere sesleniyorum el sallayan erkek smiley de olsun. Erkekler bunu kullanınca bayan forumdaşlarımızca kahkahaya maruz kalıyor Sende neden kullanıyorsun diyorsanız bende bilmiyorum başka seçenek olmadığından herhalde =)
Buradan yöneticilere sesleniyorum el sallayan erkek smiley de olsun. Erkekler bunu kullanınca bayan forumdaşlarımızca kahkahaya maruz kalıyor Sende neden kullanıyorsun diyorsanız bende bilmiyorum başka seçenek olmadığından herhalde =)
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Tem 2013 #2 ama çok şeker bu smly dimi.. çok bişey değil o kurdeleları çıkartsak yeter.. Upvote 0 Downvote
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 14 Tem 2013 #3 nazenin dediki: ama çok şeker bu smly dimi.. çok bişey değil o kurdeleları çıkartsak yeter.. Genişletmek için tıklayın... Saçlar var birde Erkekler kullanınca yanlış anlaşılıyor ama Upvote 0 Downvote
nazenin dediki: ama çok şeker bu smly dimi.. çok bişey değil o kurdeleları çıkartsak yeter.. Genişletmek için tıklayın... Saçlar var birde Erkekler kullanınca yanlış anlaşılıyor ama
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Tem 2013 #4 aslann dediki: Saçlar var birde Erkekler kullanınca yanlış anlaşılıyor ama Genişletmek için tıklayın... saçlara kıyamadım yatırırız olur .. Upvote 0 Downvote
aslann dediki: Saçlar var birde Erkekler kullanınca yanlış anlaşılıyor ama Genişletmek için tıklayın... saçlara kıyamadım yatırırız olur ..
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 14 Tem 2013 #5 nazenin dediki: saçlara kıyamadım yatırırız olur .. Genişletmek için tıklayın... Tamam o zaman kurdeleler gidecek saçlar yatırılacak Upvote 0 Downvote
nazenin dediki: saçlara kıyamadım yatırırız olur .. Genişletmek için tıklayın... Tamam o zaman kurdeleler gidecek saçlar yatırılacak
cemree =)=) V.I.P 14 Tem 2013 #6 O kahkahaya maruz kalan ben oluyorum sanırım bir erkeğin bu smile kullanması komik oldu ama evet erkek olabilir aslında Upvote 0 Downvote
O kahkahaya maruz kalan ben oluyorum sanırım bir erkeğin bu smile kullanması komik oldu ama evet erkek olabilir aslında
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Tem 2013 #7 aslann dediki: Tamam o zaman kurdeleler gidecek saçlar yatırılacak Genişletmek için tıklayın... o kadar.. Upvote 0 Downvote
aslann dediki: Tamam o zaman kurdeleler gidecek saçlar yatırılacak Genişletmek için tıklayın... o kadar..
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 14 Tem 2013 #8 cemree dediki: O kahkahaya maruz kalan ben oluyorum sanırım bir erkeğin bu smile kullanması komik oldu ama evet erkek olabilir aslında Genişletmek için tıklayın... Evet erkekte olmalı ayrımcılık oluyor Adminim yolculuğunu bitirince görür umarım Upvote 0 Downvote
cemree dediki: O kahkahaya maruz kalan ben oluyorum sanırım bir erkeğin bu smile kullanması komik oldu ama evet erkek olabilir aslında Genişletmek için tıklayın... Evet erkekte olmalı ayrımcılık oluyor Adminim yolculuğunu bitirince görür umarım
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Tem 2013 #9 aslann dediki: Evet erkekte olmalı ayrımcılık oluyor Adminim yolculuğunu bitirince görür umarım Genişletmek için tıklayın... @YoRuMSuZ umarımda kalmasın görmesini kesin kılalım.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014 Upvote 0 Downvote
aslann dediki: Evet erkekte olmalı ayrımcılık oluyor Adminim yolculuğunu bitirince görür umarım Genişletmek için tıklayın... @YoRuMSuZ umarımda kalmasın görmesini kesin kılalım..
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 14 Tem 2013 #10 nazenin dediki: @YoRuMSuZ umarımda kalmasın görmesini kesin kılalım.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ben de bir kaç smile buldum biraz daha bakındıktan sonra örnek olarak koyarım Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014 Upvote 0 Downvote
nazenin dediki: @YoRuMSuZ umarımda kalmasın görmesini kesin kılalım.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ben de bir kaç smile buldum biraz daha bakındıktan sonra örnek olarak koyarım