aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 14 Tem 2013 #1 Buradan yöneticilere sesleniyorum el sallayan erkek smiley de olsun. Erkekler bunu kullanınca bayan forumdaşlarımızca kahkahaya maruz kalıyor Sende neden kullanıyorsun diyorsanız bende bilmiyorum başka seçenek olmadığından herhalde =)
Buradan yöneticilere sesleniyorum el sallayan erkek smiley de olsun. Erkekler bunu kullanınca bayan forumdaşlarımızca kahkahaya maruz kalıyor Sende neden kullanıyorsun diyorsanız bende bilmiyorum başka seçenek olmadığından herhalde =)
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 14 Tem 2013 #11 Örnek Smile elsalla: Adminim Bazı smile örnekleri @YoRuMSuZ Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014 Upvote 0 Downvote
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Tem 2013 #12 İlki veya sonuncusu olsa fena olmaz, sarı kafalı smileyler sizi pek tatlısınız. Upvote 0 Downvote
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 14 Tem 2013 #13 LeyL-i Matem dediki: İlki veya sonuncusu olsa fena olmaz, sarı kafalı smileyler sizi pek tatlısınız. Genişletmek için tıklayın... Ben de öyle düşünmüştü ama çeşitlilik olsun diye fazla ekledim =) Upvote 0 Downvote
LeyL-i Matem dediki: İlki veya sonuncusu olsa fena olmaz, sarı kafalı smileyler sizi pek tatlısınız. Genişletmek için tıklayın... Ben de öyle düşünmüştü ama çeşitlilik olsun diye fazla ekledim =)
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 18 Tem 2013 #14 Adminim Burayı gördünüz mü =) @YoRuMSuZ Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014 Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Tem 2013 #15 Artik tatil donusu ilgileniriz bununla, kesinlikle haklisin bu konuda @aslann Son düzenleme: 26 Ock 2014 Upvote 0 Downvote
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 19 Tem 2013 #17 cemree dediki: Ben ilinden yanayım daha sevimli bence Genişletmek için tıklayın... Bende kullanacağım zaman onu kullanıyorum ama anket uygulanabilir =) Upvote 0 Downvote
cemree dediki: Ben ilinden yanayım daha sevimli bence Genişletmek için tıklayın... Bende kullanacağım zaman onu kullanıyorum ama anket uygulanabilir =)
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #18 @ZeyNoO nun arşivinden örnekler Upvote 0 Downvote