Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Hzr 2018 #12 Bence eleştiriler olumlu yönde olmalı ,olumsuz eleştiri acık aramak gibi bir şey biz insanoğlu karşı tarafın hep eksiğini görüyoru z nedense
Bence eleştiriler olumlu yönde olmalı ,olumsuz eleştiri acık aramak gibi bir şey biz insanoğlu karşı tarafın hep eksiğini görüyoru z nedense
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Hzr 2018 #14 TeBeSSüm dediki: Kotu elestiriye hic gelemem ? Genişletmek için tıklayın... Al benden de o kadar
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Hzr 2018 #15 Hiç sevmem eleştirilmeyi diyesim geldi ama bazen gerekli ya katlanmak gerek.
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 28 Hzr 2018 #16 Uzun zamandır katlanıyordum .artık eleştirilmek falan istemiyorum herkes önce kendini sonra karsisindakini eleştirsin
Uzun zamandır katlanıyordum .artık eleştirilmek falan istemiyorum herkes önce kendini sonra karsisindakini eleştirsin
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Hzr 2018 #17 eCeL dediki: Uzun zamandır katlanıyordum .artık eleştirilmek falan istemiyorum herkes önce kendini sonra karsisindakini eleştirsin Genişletmek için tıklayın... Belli sen de bu konudan muzdaripsin Allah haklının yanındadır her zaman ben de hep yaşıyorum
eCeL dediki: Uzun zamandır katlanıyordum .artık eleştirilmek falan istemiyorum herkes önce kendini sonra karsisindakini eleştirsin Genişletmek için tıklayın... Belli sen de bu konudan muzdaripsin Allah haklının yanındadır her zaman ben de hep yaşıyorum