YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Mrt 2015 #2 Ben de katılıyorum buna. Cuma günleri saat 18:00 olduğuna haftanın tüm yorgunluğu uçup gidiyor. Upvote 0 Downvote
nestling_ NESTY-nest Özel üye 21 Mrt 2015 #3 Ben de cuma günü saat 14.30 dan sonrasını seviyorum SAAT altı çok geç Upvote 0 Downvote
dderya kOkOşŞ V.I.P 21 Mrt 2015 #5 aaaa ben hiçbir zaman cumayı sevmedim ne yani tüm ömrümü cuma günü gelsin diye bekleyerek geçirip de kalan diğer günleri hıphızlı atlamak yakışır mı... her günü seviyorum hepsi yeni bir başlangıç. en berbat dönemlerin bile ayrı bi tadı vardır yani Upvote 0 Downvote
aaaa ben hiçbir zaman cumayı sevmedim ne yani tüm ömrümü cuma günü gelsin diye bekleyerek geçirip de kalan diğer günleri hıphızlı atlamak yakışır mı... her günü seviyorum hepsi yeni bir başlangıç. en berbat dönemlerin bile ayrı bi tadı vardır yani
P Papatya V.I.P V.I.P 21 Mrt 2015 #7 Izin günümden bir önceki günü hep sevdim. İstersek 12ye kadar çalışabilirdik, koymazdı. Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Mrt 2015 #8 Herkes pazartesi sendromu yaşarken pazartesi günü sevmekte neyin nesi @MeRciMeK Upvote 0 Downvote
nestling_ NESTY-nest Özel üye 21 Mrt 2015 #10 evet korkulu rüyam pazartesi sendromu Upvote 0 Downvote