Yüksek_Topuklar Katılımcı 1 Nsn 2015 #15 Kin tutmaz dediki: elbette en güzel, en hayırlı gün Cuma. Genişletmek için tıklayın... ama ogün kıyamet kopacak o yüzden Cumaları biraz tedirgin oluyo insan : ) Upvote 0 Downvote
Kin tutmaz dediki: elbette en güzel, en hayırlı gün Cuma. Genişletmek için tıklayın... ama ogün kıyamet kopacak o yüzden Cumaları biraz tedirgin oluyo insan : )
Kin tutmaz Uzman 1 Nsn 2015 #16 yaşama hep olumlu bakarım. kıyameti düşünmem.. tüm günlerin en hayırlısı, hatta bayram günlerinde bile hayırlıdır... Upvote 0 Downvote
yaşama hep olumlu bakarım. kıyameti düşünmem.. tüm günlerin en hayırlısı, hatta bayram günlerinde bile hayırlıdır...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Eyl 2020 #19 Vallahi benim ne hangi günü sevdigim belli nede sevmedigim ) cünkü ne hafta ortam var ne hafta sonum isimden dolayi her günü ayni yasiyorum ) Upvote 0 Downvote
Vallahi benim ne hangi günü sevdigim belli nede sevmedigim ) cünkü ne hafta ortam var ne hafta sonum isimden dolayi her günü ayni yasiyorum )
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Eyl 2020 #20 7 günüde seviyorum 7 renk gibi 7 kat gök gibi yer gibi 7 günün hepsini seviyorum ayrı ayrı günlerde uyanmak çok güzel Upvote 0 Downvote
7 günüde seviyorum 7 renk gibi 7 kat gök gibi yer gibi 7 günün hepsini seviyorum ayrı ayrı günlerde uyanmak çok güzel