Hiç kimseyi istemiyorum hayatımda,sen gel yeter.
...
Küçük bi çocuk arkamdan seslendi, abla hayallerini düşürmüssün
...
Sabahın erken saatlerinde uyanıp, yüzünü ezberleyecek ve sessizce seni izleyecek kadar çok seviyorum seni. sen uyanma diye yorganı da çekmem. uykunun derin kısmını kollar, sessizce yüzünde gezdiririm ellerini. her sabah aynı saatte uyanıyorsun. o zamana kadar ben de seni bolca ezberliyorum. yüzünün her kıvrımını, kirpiğinden dudaklarına kadar ezberledim. sen uyandığında uyuyor numarası da yapardım. böylece bolca öperek uyandırabilirsin beni. sevdiğin her şeyi sevebilirim. sen beni öp diye, her sabah uyuyor numarası yapabilirim. aldığım nefes olabilirsin. ama vermek istemem. hayatım olabilirsin.
...
Binlerce şarkının anlattığı, tek bir adam. <3
...
Bazı insanları unutur, bazılarının yokluğuna alışırsın.
Ve bilirsin ki; alışmak çaresizliğin son noktasıdır.
...
Ben her gece seninle uyuyorum, bilmiyorsun....
...
Sana saatlerce birşeyler anlatmak istiyorum, yada sen konuş ben hep seni dinleyeyim istiyorum. Seni dinlemeyi seviyorum çünkü biliyorsun. Sen konuştuğunda,yanımda olduğunda, benim yüzüme baktığında, senin yüzünün her milim karesini bilmek istiyorum,doyasıya öpmek istiyorum yüzünü, o an sadece senin sesini duyduğumda dursun zaman. Zaman kavramını sevmiyorum bunuda biliyorsun, herşeyi biliyorsunda, bir gelmeyi bilmiyorsun. Ne tuhaf değilmi? Uzaktada olsa nefes aldığı için hayata tutunduğun adam, gelmiyor. Sen herşeyi bilirsin, bir beni anlamayı bilmezsin, yada anlamamazlıktan gelirsin. Diyorum, olmuyor,daralıyorum, sokakta bile 4 duvar arasında gibi hissediyorum kendimi, sonra açık havada boğuluyorum, nefesim kesiliyor, sensiz aldığım nefesten tiksiniyorum, sonra bir daha küfürler yağdırıyorum kendime ve beni ben yapan sana. Ne kadar küfür etsemde gelmeyeceğini bilmek kadar acı birşey daha yok. Sen yoksun, bomboş her taraf,sokaklar,marketler,diskolar,barlar,evler, her yer bomboş,şu koca dünya boş. Koca bir boşluktaymışım gibi, ölmüş ama yaşıyormuşum gibi, mutluymuşum gibi,rahat,huzurluymuşum gibi, ama değilmişim gibi. Tuhaf yani, garip.Ama boşta olsa, sen yanımda ol, nerede olduğumuz önemli değil.
...