Özledim. Seni değil belki. Eskiyi Hani sabaha kadar otururduk konuşurduk ya Her kelimenle mutlu olurdum da sen bilmezdin ya Susmazdım, hep konuşurdum, sen de dinlerdin. Bıkmazdın bıksan da söylemezdin. Söyleyemezdin. Hep böyleydin aslında değil mi? Kırmaktan o kadar uzaksın ki Üzmekten, gitmekten Ben anlatırdım, sen susardın. Her şeyimi söyleyebilirdim çünkü sana. Emindim gitmeyeceğinden. Hala eminim. Her şeyimdin benim, her şeyimsin.Hatırladın mı?Yolladığım parçaları, akıttığım göz yaşlarını, yapamadığım betimlemeleri, yazdığım yazıları, seninle büyüyüşümü, nasıl değiştiğimi, nasıl sevdiğimi Hatırladın mı sevgili?Nasıl gitme dediğimi, nasıl kal diye yalvardığımı En güzeli sevgili, bu kez yalvarmama gerek yok. Bu kez senden habersiz sevmeme de gerek yok. Sen geleceksin, oturacaksın karşıma. Saatlerce konuşacağız. Sen susacaksın yine, ben anlatacağım. Sabahlarız yine birlikte. Yepyeni parçalar armağan ederim sana. Aynı eskisi gibi işte Sen de aynısın. Ben de.Ama işte uzaksın.Uzaktasın
...
Bugün en çok tenini duymak istedim aslında ve sesine dokunmak. Şöyle bir bardak çay sıcaklığında, karşılıklı iki çift susmak. Bugün dizlerini okşamak istedim biraz, biraz da saçlarında uyumak.Ah aşk; nasılda aptallaştırıyor insanı.
...
Kaç kez 'vazgeç' dedim kendi kendime,
Ama kalbim inatla bir 'umut' daha var dedi..
...
Şüphesiz Allah (c.c) herşeyi bilir.
Seni nasıl sevdiğimide ¦
...
Bazı insanlar çok uyur, mutsuzluğu daha az hissetmek için.
...
Çünkü o olmadan olmuyor. Çünkü geçmiyor, bitmiyor. Unutulmuyor. Daha çok acıtıyor yokluğu, daha çok hissettiriyor yalnızlığı. Ve benim yapabildiğim yalnızca sevmek.Her gün yeniden sevmek.
...
- Herkes gider mi?
+ Kalanını görmedim hiç.
...
- Oraya dokunma çok acıyor.
+ Ama kalbinizi dinlemem lazım.
- Yapma doktor, ben dinledim hayatım mahvoldu.
+ ..!?
...
Fazla bir şeye değil, benim sadece sana ihtiyacım var.
...
Anne tülbenti kokusu diye bi şey var, kurban olsunlar.