çılgınım_www Forum Tutkunu 21 Ksm 2007 #211 en içten olanıdır en iyi olanıdır en sevilenidir vs.. en gıcık oldugun futbollcu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 21 Ksm 2007 #212 Ayirim yok fenerli Futbolcular En sevdigin sey??
çılgınım_www Forum Tutkunu 21 Ksm 2007 #213 güsel cevaplar örnegin Ayirim yok fenerli Futbolcular bu en özlediğin kişi
AngeL Özel Üye Özel üye 21 Ksm 2007 #214 hmmm bilmiyorum yok özlem duydum kisi aa dur dur efet var canimin icini özlüyorum ama yarin görücem kizimi ve ablami en sinir oldun sey
hmmm bilmiyorum yok özlem duydum kisi aa dur dur efet var canimin icini özlüyorum ama yarin görücem kizimi ve ablami en sinir oldun sey
çılgınım_www Forum Tutkunu 21 Ksm 2007 #215 en sinir oldugum şey tam gol olcakken gol olmaması ve sevincimin kursagımda kalması en çok sevdiğin eşyan
en sinir oldugum şey tam gol olcakken gol olmaması ve sevincimin kursagımda kalması en çok sevdiğin eşyan
Celal28- Forum Gururu 23 Ksm 2007 #220 Kolay Kolay Kirilmam Ama Iftiraya Kirilirim En Ne Zaman Deliler Gibi Aglamak Geldi Içinden