En iyi 100'de 5 Türk..!!

eFSaNe_KaRTaL

| çArŞı |
Özel üye
UEFA, geçen sezona damga vuran en iyi 100 futbolcuyu belirledi...

UEFA'nın hazırladığı ve geçtiğimiz hafta oynanan UEFA Süper Kupa Finali'nde kamuoyuna tanıtılan 2008-2009 Futbol Yıllığı, Avrupa Ligleri'nde geçen sezona damga vuran en iyi 100 futbolcuyu belirledi. Alfabetik olarak hazırlanan listede A Milli Takım oyuncularımızdan Arda Turan, Hamit Altıntop, Nihat Kahveci, Semih Şentürk ve Volkan Demirel yer aldı.

Ayrıca UEFA Yeni Medya Teknolojileri Departmanı tarafından hazırlanan yıllıkta seçilen 100 oyuncu arasında Fenerbahçe'ye transfer olan Daniel Guiza'nın yanı sıra, İsviçre Milli Takımı forması giyen Gökhan İnler ve Hakan Yakın ile Avusturya Milli Takımı'nda oynayan Ümit Korkmaz'a da yer veriliyor.

BunLar Bizim Yetiştirdiğimiz FutboLcuLar..Vee Devamı geLecek...!!

Efsane ben burada Ümit KORKMAZ ile görüstüm. Inan kendisi bu son turnuvada Türk Milli takiminda oynamadigi icin cok üzgün. Nasil olduda bizimkiler bu cocugun farkina varamadilar. Eger milli takimda oynasaydi cok yararli olurdu ama is isten gecti Avusturya milli takiminda oynadigi icin artik bundan sonra TÜRK milli takiminda oynayamaz.

Hocam hiç açma o konuLarı..O kadar çok kaybımız Var ki bu konuda..Bir çok yeteneğimiz yaşadığı ülkelerin takınımda oynuyor..çok acı bi durum benim için..

Aslinda bir ara bu konu icin(yurt disinda oynayan TÜRKLER icin) arastirma yapmasi icin bir grup kurulmustu ama ne hikmetse bunlar bu futbolculari göremediler. Gecenlerde Almanyada kendi ülkelerinde yetisen Türk futbolculari Türk milli takiminda oynamamasi icin yeni bir kanun düzenliyeceklerini aciklamislardi. Bizimkiler ise simdiye kadar buna karsi bir sey yapmadilar. Eger böyle bir kanun cikartirlarsa artik disaridaki Türk futbolculari milli takimda oynatmak hayal olur.

Geri