RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 14 Ags 2013 #1 Bayanlar için en uygun araba modelleri Bayanların rahat kullanabileceği en iyi araba modelleri konusunda fikri olan varsa alabilirim
Bayanlar için en uygun araba modelleri Bayanların rahat kullanabileceği en iyi araba modelleri konusunda fikri olan varsa alabilirim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Ags 2013 #3 Biliyosun ben de arıyorum. Şu an üzerinde durduğum otomatik vites modeller. Corsa, Fiesta, Clio, Micra (az önce fikrim değişti) Eh bulamazsak artık yıl sonunda sıfır arabaların 2013 modellerinden uygun kampanyalara bakıcam Upvote 0 Downvote
Biliyosun ben de arıyorum. Şu an üzerinde durduğum otomatik vites modeller. Corsa, Fiesta, Clio, Micra (az önce fikrim değişti) Eh bulamazsak artık yıl sonunda sıfır arabaların 2013 modellerinden uygun kampanyalara bakıcam
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 14 Ags 2013 #4 CeBuR dediki: bütçe alayım Genişletmek için tıklayın... en fazla 20 bin civarı hadi 25 olsun Upvote 0 Downvote
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Ags 2013 #5 Pek anlamam arabalardan ama bir kırmızı Mini Cooper alsalar hayır demezdim Upvote 0 Downvote
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 14 Ags 2013 #6 YoRuMSuZ dediki: Biliyosun ben de arıyorum. Şu an üzerinde durduğum otomatik vites modeller. Corsa, Fiesta, Clio, Micra (az önce fikrim değişti) Eh bulamazsak artık yıl sonunda sıfır arabaların 2013 modellerinden uygun kampanyalara bakıcam Genişletmek için tıklayın... Abi acemi o kadar modelli arabaya sıcak bakamıyorum ben sen çok cesursun Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Biliyosun ben de arıyorum. Şu an üzerinde durduğum otomatik vites modeller. Corsa, Fiesta, Clio, Micra (az önce fikrim değişti) Eh bulamazsak artık yıl sonunda sıfır arabaların 2013 modellerinden uygun kampanyalara bakıcam Genişletmek için tıklayın... Abi acemi o kadar modelli arabaya sıcak bakamıyorum ben sen çok cesursun
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 14 Ags 2013 #7 _nehir_ dediki: Pek anlamam arabalardan ama bir kırmızı Mini Cooper alsalar hayır demezdim Genişletmek için tıklayın... Allahımmm sana geliyorummm küçüçük birşey zaten kaç para edecek değilmi adı üstünde mini @YoRuMSuZ Abiiiiii Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014 Upvote 0 Downvote
_nehir_ dediki: Pek anlamam arabalardan ama bir kırmızı Mini Cooper alsalar hayır demezdim Genişletmek için tıklayın... Allahımmm sana geliyorummm küçüçük birşey zaten kaç para edecek değilmi adı üstünde mini @YoRuMSuZ Abiiiiii
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Ags 2013 #8 Bulabilirsem ben de alıcam Birkaç araba sorgulattım daha 5 yaşında araba 8. sahibinde, yok pert kaydı, yok arada trafikten çekilip tekrar girmiş Ben mecbureyetten sıfır düşünmek zoruna kaldım Ha bir de rengi kırmızı olacak Upvote 0 Downvote
Bulabilirsem ben de alıcam Birkaç araba sorgulattım daha 5 yaşında araba 8. sahibinde, yok pert kaydı, yok arada trafikten çekilip tekrar girmiş Ben mecbureyetten sıfır düşünmek zoruna kaldım Ha bir de rengi kırmızı olacak
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Ags 2013 #9 _nehir_ dediki: Pek anlamam arabalardan ama bir kırmızı Mini Cooper alsalar hayır demezdim Genişletmek için tıklayın... Biri bizim özelden konuşmalarımızı duyuyor mu acaba RUZG4R dediki: Allahımmm sana geliyorummm küçüçük birşey zaten kaç para edecek değilmi adı üstünde mini @YoRuMSuZ Abiiiiii Genişletmek için tıklayın... Upvote 0 Downvote
_nehir_ dediki: Pek anlamam arabalardan ama bir kırmızı Mini Cooper alsalar hayır demezdim Genişletmek için tıklayın... Biri bizim özelden konuşmalarımızı duyuyor mu acaba RUZG4R dediki: Allahımmm sana geliyorummm küçüçük birşey zaten kaç para edecek değilmi adı üstünde mini @YoRuMSuZ Abiiiiii Genişletmek için tıklayın...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Ags 2013 #10 RUZG4R dediki: Allahımmm sana geliyorummm küçüçük birşey zaten kaç para edecek değilmi adı üstünde mini @YoRuMSuZ Abiiiiii Genişletmek için tıklayın... Ben de devasa bişey değilim zaten yeter bana Motoru falan iyiymiş onun göründüğü gibi değilmiş Tarzı var bi kere Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014 Upvote 0 Downvote
RUZG4R dediki: Allahımmm sana geliyorummm küçüçük birşey zaten kaç para edecek değilmi adı üstünde mini @YoRuMSuZ Abiiiiii Genişletmek için tıklayın... Ben de devasa bişey değilim zaten yeter bana Motoru falan iyiymiş onun göründüğü gibi değilmiş Tarzı var bi kere