MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Mrt 2010 #41 yesmm* dediki: okadar sakladın onları şimdi mi harcıyosun tüüü rezil avea cımla Genişletmek için tıklayın... Yaaaaa Saklamadım bi keree Sadece operatörümün bana özel yaptığı güzelliklerden faydalanınca onlar kalmıştı
yesmm* dediki: okadar sakladın onları şimdi mi harcıyosun tüüü rezil avea cımla Genişletmek için tıklayın... Yaaaaa Saklamadım bi keree Sadece operatörümün bana özel yaptığı güzelliklerden faydalanınca onlar kalmıştı
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 27 Mrt 2010 #42 MeRciMeK dediki: Yaaaaa Saklamadım bi keree Sadece operatörümün bana özel yaptığı güzelliklerden faydalanınca onlar kalmıştı Genişletmek için tıklayın... tabi canımm insan azıcık daha sabrederdi dimi sen kenarda üç beş bırak bence heran ihtiyacın olabilir
MeRciMeK dediki: Yaaaaa Saklamadım bi keree Sadece operatörümün bana özel yaptığı güzelliklerden faydalanınca onlar kalmıştı Genişletmek için tıklayın... tabi canımm insan azıcık daha sabrederdi dimi sen kenarda üç beş bırak bence heran ihtiyacın olabilir
MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Mrt 2010 #43 yesmm* dediki: tabi canımm insan azıcık daha sabrederdi dimi sen kenarda üç beş bırak bence heran ihtiyacın olabilir Genişletmek için tıklayın... Vizeden sonra alırım yine konusuruz bol bol kuzucum sen merak etme
yesmm* dediki: tabi canımm insan azıcık daha sabrederdi dimi sen kenarda üç beş bırak bence heran ihtiyacın olabilir Genişletmek için tıklayın... Vizeden sonra alırım yine konusuruz bol bol kuzucum sen merak etme