KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Mrt 2016 #1,271 Papatya dediki: Aa bende kola ve pasta... Genişletmek için tıklayın... Kola içme sağlığa zararlı çay yada ayran iç
Papatya dediki: Aa bende kola ve pasta... Genişletmek için tıklayın... Kola içme sağlığa zararlı çay yada ayran iç
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Mrt 2016 #1,272 katip dediki: Kola içme sağlığa zararlı çay yada ayran iç Genişletmek için tıklayın... Zaten pek içmem canım benim ne kadar düşüncelisin.
katip dediki: Kola içme sağlığa zararlı çay yada ayran iç Genişletmek için tıklayın... Zaten pek içmem canım benim ne kadar düşüncelisin.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 7 Mrt 2016 #1,273 Meze (dipnot hayatımda yediğim en güzel meze)
P Papatya V.I.P V.I.P 8 Mrt 2016 #1,274 Domates,salatalik,cay,pogaca. Her zaman klasik 6 gun boyunca.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 9 Mrt 2016 #1,275 Tavuk döner. Yakında yumurtlayacaz En ucuz o napak.
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Mrt 2016 #1,276 Gün içersinde yaptığım tarçınlı, kahveli, kakaolu spesiyal kekimden yedim. Ellerime sağlık olsun.
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Mrt 2016 #1,278 Sigara böreği, şuanda kahvemi yudumlamaya başlıcam Allahın izniyle.
Düş Özel Üye Özel üye 14 Mrt 2016 #1,279 Ah be canan teyzee yedirdin o kadar tatlıyı böreği şimdi acısı çıkıyor. Ben biliyordum böyle olacağını.. saat olmuş bilmem kaç, ben nane limon kaynatiyorum
Ah be canan teyzee yedirdin o kadar tatlıyı böreği şimdi acısı çıkıyor. Ben biliyordum böyle olacağını.. saat olmuş bilmem kaç, ben nane limon kaynatiyorum