Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 7 Mys 2022 #3,021 nazenin dediki: Hatırlamıyorum En son ne zaman sinirlendin Genişletmek için tıklayın... Dün kızıma En son ne zaman 12 saat uyudun
nazenin dediki: Hatırlamıyorum En son ne zaman sinirlendin Genişletmek için tıklayın... Dün kızıma En son ne zaman 12 saat uyudun
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 7 Mys 2022 #3,022 Ayılar gibi her kış En son ne zaman bir kedi ile konuştun
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 7 Mys 2022 #3,023 Dün kulagı yara olmuş dayak mı yedin sen diye sordum ama beni sevmedi galiba cvp vermedi En son ne zaman kahve içtin ?
Dün kulagı yara olmuş dayak mı yedin sen diye sordum ama beni sevmedi galiba cvp vermedi En son ne zaman kahve içtin ?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 7 Mys 2022 #3,024 Sabah En son ne zaman kapıyı vurup çekip gittin
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 7 Mys 2022 #3,025 3bucukta avm ye En son ne zaman denize girdin ? sen nie mesajlarımı beğenmiyorsun yaa em seni gecicek diye mi
3bucukta avm ye En son ne zaman denize girdin ? sen nie mesajlarımı beğenmiyorsun yaa em seni gecicek diye mi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Mys 2022 #3,026 Geçen yaz ama bu ay içinde tekrar girerim En son ne zaman "iyi ki" sözcüğü ile başlayan cümle kurdun?
Geçen yaz ama bu ay içinde tekrar girerim En son ne zaman "iyi ki" sözcüğü ile başlayan cümle kurdun?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 7 Mys 2022 #3,027 Dün birine iyiki doğdun dedim doğmaz olsaydı En son ne zaman tekme tokat saç baş birine daldın
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 7 Mys 2022 #3,028 4 gün önce buraya geldiğim için En son ne zaman çocuklara bağırdın
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 7 Mys 2022 #3,029 Öyle bir huyum yok En son ne zaman sinemaya gittin
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 7 Mys 2022 #3,030 Aşĸ-ı DeruN dediki: Dün birine iyiki doğdun dedim doğmaz olsaydı En son ne zaman tekme tokat saç baş birine daldın Genişletmek için tıklayın... saç baş dalmama ramak kalmıştı biri geçen sene biride Ramazan’da Geçen seni ki cocuk yüzünden ramazandaki araba park yeri yüzünden En son neyi itiraf ettin ?
Aşĸ-ı DeruN dediki: Dün birine iyiki doğdun dedim doğmaz olsaydı En son ne zaman tekme tokat saç baş birine daldın Genişletmek için tıklayın... saç baş dalmama ramak kalmıştı biri geçen sene biride Ramazan’da Geçen seni ki cocuk yüzünden ramazandaki araba park yeri yüzünden En son neyi itiraf ettin ?