Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 11 Nsn 2016 #21 Gönülçelen dediki: Hahaha yok ben takimimin basarilarindan memnunum sizi bizim takima beklerim Genişletmek için tıklayın... Bunu beni daha tanımadığın için okummamış sayayım İlerleyen zamanlar da bana asla böyle bir kelime ile gelinmeyeceğini kendin de anlarsın zaten Tekrar hoş geldin
Gönülçelen dediki: Hahaha yok ben takimimin basarilarindan memnunum sizi bizim takima beklerim Genişletmek için tıklayın... Bunu beni daha tanımadığın için okummamış sayayım İlerleyen zamanlar da bana asla böyle bir kelime ile gelinmeyeceğini kendin de anlarsın zaten Tekrar hoş geldin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Nsn 2016 #22 Profil resmine baktımda... Meslektaş mıyız yoksa @Gönülçelen .
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 11 Nsn 2016 #23 Sentinus dediki: Bunu beni daha tanımadığın için okummamış sayayım İlerleyen zamanlar da bana asla böyle bir kelime ile gelinmeyeceğini kendin de anlarsın zaten Tekrar hoş geldin Genişletmek için tıklayın... Ooo cok kendinden emin bir konusma oldu sanirim tanisiriz bizde o zaman
Sentinus dediki: Bunu beni daha tanımadığın için okummamış sayayım İlerleyen zamanlar da bana asla böyle bir kelime ile gelinmeyeceğini kendin de anlarsın zaten Tekrar hoş geldin Genişletmek için tıklayın... Ooo cok kendinden emin bir konusma oldu sanirim tanisiriz bizde o zaman
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 11 Nsn 2016 #24 YoRuMSuZ dediki: Profil resmine baktımda... Meslektaş mıyız yoksa @Gönülçelen . Genişletmek için tıklayın... Sizde mi oğretmensiniz
YoRuMSuZ dediki: Profil resmine baktımda... Meslektaş mıyız yoksa @Gönülçelen . Genişletmek için tıklayın... Sizde mi oğretmensiniz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Nsn 2016 #25 Gönülçelen dediki: Sizde mi oğretmensiniz Genişletmek için tıklayın... Evet. Bir meslektaşı görmek ne güzel. Tekrar hoşgeldiniz
Gönülçelen dediki: Sizde mi oğretmensiniz Genişletmek için tıklayın... Evet. Bir meslektaşı görmek ne güzel. Tekrar hoşgeldiniz
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 11 Nsn 2016 #26 YoRuMSuZ dediki: Evet. Bir meslektaşı görmek ne güzel. Tekrar hoşgeldiniz Genişletmek için tıklayın... O zaman meslektasima minik ogrencilerimle birlikte hosbulduk diyorum
YoRuMSuZ dediki: Evet. Bir meslektaşı görmek ne güzel. Tekrar hoşgeldiniz Genişletmek için tıklayın... O zaman meslektasima minik ogrencilerimle birlikte hosbulduk diyorum
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 11 Nsn 2016 #27 Gönülçelen dediki: Ooo cok kendinden emin bir konusma oldu sanirim tanisiriz bizde o zaman Genişletmek için tıklayın... çevremdeki istisnasız herkes bilir bendeki sevdayi sende anlarsın yakında hocam
Gönülçelen dediki: Ooo cok kendinden emin bir konusma oldu sanirim tanisiriz bizde o zaman Genişletmek için tıklayın... çevremdeki istisnasız herkes bilir bendeki sevdayi sende anlarsın yakında hocam
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 11 Nsn 2016 #28 Ben daha yeniyim ama herkesi zamanla taniyacagim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 11 Nsn 2016 #29 Gönülçelen dediki: Evet o diziyi cok iyi biliyorum ve izledim de cansel elcini cok begenirim neden sevmekten vazgectin? Genişletmek için tıklayın... Animsattiklari hiç hoş değil
Gönülçelen dediki: Evet o diziyi cok iyi biliyorum ve izledim de cansel elcini cok begenirim neden sevmekten vazgectin? Genişletmek için tıklayın... Animsattiklari hiç hoş değil
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 11 Nsn 2016 #30 Gönülçelen dediki: Ben daha yeniyim ama herkesi zamanla taniyacagim Genişletmek için tıklayın... Müdavim olursun inşallah hocam sen de. Bol bol tanırsın herkesi.
Gönülçelen dediki: Ben daha yeniyim ama herkesi zamanla taniyacagim Genişletmek için tıklayın... Müdavim olursun inşallah hocam sen de. Bol bol tanırsın herkesi.