Erkeği Elde Etmenin Yolları

• Konuyu açan Konuyu açan starx
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
sevgimi vermem yeterli diye düşünüyorum onun ötesinde böyle detayları aramaya gerek duymayacaktır ki zaten ararsa da klasik bir ilişkiye dönüşür, her zaman farklı olma taraftarıyım, bir bakışımla gözlerini kilitleyemiyor başka şeyler aramasına sebep oluyorsam sorun var demektir..

Zeka küpü olaya cok felsefik yaklasmissin eger yasamda da erkeklerin yaninda böyle konusursan sana söylüyom sende evde kalirsin:) Cünkü erkekler kendilerinden zeki bayanlardan pek hoslanmazlar;)

Zeka küpü olaya cok felsefik yaklasmissin eger yasamda da erkeklerin yaninda böyle konusursan sana söylüyom sende evde kalirsin:) Cünkü erkekler kendilerinden zeki bayanlardan pek hoslanmazlar;)

ben de sana şunu söyleyeyim; bir erkek aptal bir kızı yanında sevgilisi olarak gezdirebilir belki şekil yapmak için ama asla eşi olarak koluna takıp eşim diye gezdiremez;)

ben de sana şunu söyleyeyim; bir erkek aptal bir kızı yanında sevgilisi olarak gezdirebilir belki şekil yapmak için ama asla eşi olarak koluna takıp eşim diye gezdiremez;)

Zaten bende bunu söylüyorum erkekler eslerini evde birakir disarida rahat gezmek icin ama zeki bir bayani evde kalmasi icin kandirmak zor olacagindan erkekler genelde zeki bayanlardan evlenmekten kacinirlar:)

Yaptığı sürprizler için teşekkür edin ve boynuna sarılın ancak sonrasında 'şöyle
olsaydı daha mı iyi olurdu' diye sorular sorarak gelecek sefere daha iyisini beklediğinizi ima edin.

ben erkek olsaydım ve karşımdaki bayan bana böyle davransaydı bir-iki kez sabrederdim herhalde.Hiç bir şeyi beğenmiyor diye kızardım ve o kişiyi memnun edemeyeceğim diye ilişkiden vazgeçerdim doğrusu.

Geri