P Papatya V.I.P V.I.P 23 Mys 2013 #1 Can Yücel'in unutulmaz şiirlerinden bi tanesi. Ne güzel konuşturmuş üstad kalemini...
P Papatya V.I.P V.I.P 23 Mys 2013 #2 Erkek Dediğin, Önce Sevecek. Kendini Sevmeyen Erkekten Kimseye Hayır Gelmez. Bir Bakarsın Ki Yıllar Sonra Bu Adamla Ne Yatağa Sığıyorsun, Ne Toprağa... Koluna Girip Gezmesini Bileceksin Gururla Koynuna Alıp Sevişmesini De. Genişletmek için tıklayın... Demiş Can Yücel.
Erkek Dediğin, Önce Sevecek. Kendini Sevmeyen Erkekten Kimseye Hayır Gelmez. Bir Bakarsın Ki Yıllar Sonra Bu Adamla Ne Yatağa Sığıyorsun, Ne Toprağa... Koluna Girip Gezmesini Bileceksin Gururla Koynuna Alıp Sevişmesini De. Genişletmek için tıklayın... Demiş Can Yücel.
dderya kOkOşŞ V.I.P 17 Arl 2013 #5 erkek dediğin kadının karşısında sesini solugunu çıkaramayıp, pusup kalmalı. ama nerdeee...
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 17 Arl 2013 #6 dderya dediki: erkek dediğin kadının karşısında sesini solugunu çıkaramayıp, pusup kalmalı. ama nerdeee... Genişletmek için tıklayın... Sümsük erkek olsun yani
dderya dediki: erkek dediğin kadının karşısında sesini solugunu çıkaramayıp, pusup kalmalı. ama nerdeee... Genişletmek için tıklayın... Sümsük erkek olsun yani
dderya kOkOşŞ V.I.P 17 Arl 2013 #7 RUZG4R dediki: Sümsük erkek olsun yani Genişletmek için tıklayın... öyle mi oluyormuş bence ideal erkektir
RUZG4R dediki: Sümsük erkek olsun yani Genişletmek için tıklayın... öyle mi oluyormuş bence ideal erkektir
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 17 Arl 2013 #8 dderya dediki: öyle mi oluyormuş bence ideal erkektir Genişletmek için tıklayın... Şimdi öyle gelir ama sonraları sıkılırsın kılıbık herife kimse saygı duymaz hele kadını hiç duymaz
dderya dediki: öyle mi oluyormuş bence ideal erkektir Genişletmek için tıklayın... Şimdi öyle gelir ama sonraları sıkılırsın kılıbık herife kimse saygı duymaz hele kadını hiç duymaz
dderya kOkOşŞ V.I.P 17 Arl 2013 #9 RUZG4R dediki: Şimdi öyle gelir ama sonraları sıkılırsın kılıbık herife kimse saygı duymaz hele kadını hiç duymaz Genişletmek için tıklayın... yarı-maço olmalı diyorsun yani yok, her zaman ezilmeli. sıkılırsam bırakır kaçarım benim gibi koyu bir feministle bakalım kim baş edebilecek...
RUZG4R dediki: Şimdi öyle gelir ama sonraları sıkılırsın kılıbık herife kimse saygı duymaz hele kadını hiç duymaz Genişletmek için tıklayın... yarı-maço olmalı diyorsun yani yok, her zaman ezilmeli. sıkılırsam bırakır kaçarım benim gibi koyu bir feministle bakalım kim baş edebilecek...
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 17 Arl 2013 #10 dderya dediki: yarı-maço olmalı diyorsun yani yok, her zaman ezilmeli. sıkılırsam bırakır kaçarım benim gibi koyu bir feministle bakalım kim baş edebilecek... Genişletmek için tıklayın... kesin sen çok maço bir adama aşık olacaksın
dderya dediki: yarı-maço olmalı diyorsun yani yok, her zaman ezilmeli. sıkılırsam bırakır kaçarım benim gibi koyu bir feministle bakalım kim baş edebilecek... Genişletmek için tıklayın... kesin sen çok maço bir adama aşık olacaksın