Erkek Dediğin...

Erkek dediğin;

Sözünü geçirmeyi bilir ama bunu kadının erkeğe yaptığı kadar büyük bir ustalıkla yapar kaba kuvvet ile değil.
Kadınını YERİNDE ZAMANINDA ÖLÇÜSÜNDE kıskanmayı bilir.
Güven verir güvenmeyi bilir.
Duygusaldır.Uzun süre görüşmeyip telefonda özlemini anlatırken sesi titrer ya da sevdiğini söylerken mutlu olduğunu dile getirirken cümleleri seçemez ellerini nereye koyacağını bilemez.
Anlayışlıdır.
Bir hareketiyle kadınını kahkahalara boğup bir hareketiyle duygusallığın dibine vurmayı becerir.
Şakalar yapar.
Küçük sürprizlerini eksik etmez.
Kadınını parasıyla değil sevgisiyle gülüşüyle öpüşüyle ödüllendirir.
Her konuda görev paylaşımı yapmayı bilir.
Bencil olmaz iki kişilik düşünmeyi bilir.
Gerektiğinde olgun gerektiğinde çocuktan farksız olur.
Kadınını yanına alıp maç izlemeyi de bilir mutfağa girip salata yapmasını da akşam yemeği için müzik seçmeyi de bilir sahil kenarında simit ayran yedirmeyi de.

Benim ERKEK dediğim budur =)

İnternette gezerken böyle bir listeye denk gelmiştim..

Liste bayağı uzun hani erkek olmak zor zanaat :P

Ama şahsi fikrimce kimseyi böyle kalıplara sokmamak lazım diye düşünüyorum. Her ilişki farklıdır, çünkü her insan birbirinden farklıdır. Dünya üzerinde birbirinin tıpatıp aynısı karakterde iki insan var diyebilir miyiz? Ben inanmıyorum buna. Ayrıca herkesin tavrı karşısındaki kişiye göre de değişir. Yani isterseniz paralayın kendinizi, karşınızdaki adam size değer verdiği ölçüde dikkat eder davranışına. Kadın için de böyle bu.
Söz geçirmek falan da hikaye :)

@_nehir_ sana katılıyorum canım :) Kişiye göre değişir.
Bir erkek sevmediği bir kadının az da olsa kıskançlıklarına tahammül etmezken, sevdiği kadının kıskanması hoşuna bile gider.
Bu bir erkek tarafından söylenmiş bir sözdür kulaklarımla duyduğum :)

Doğru erkek sizi seven ve değer veren erkektir :P

Düzenleyen yönetici:
Erkekler hakkında yazılan deyimler, sözler hikaye saçmalık. Her erkeğin ayrı bir biyografisi var, kendi sözünüzü, kendi deyiminizi tanıştığınız erkeğe göre kendiniz yazmalısınız.

esmer olsun,renkli gözlü olmasın (koyu yeşil gözlü kocacım),adam gibi adam olsun,namuslu olsun,hiç parası olmasın başka bir şey istemezdim,renkli göz,parasızlık ve beyaz ten dışında diğerleri fazlasıyla uyumlu :)

Erkek dediğin;

Sözünü geçirmeyi bilir ama bunu kadının erkeğe yaptığı kadar büyük bir ustalıkla yapar kaba kuvvet ile değil.
Kadınını YERİNDE ZAMANINDA ÖLÇÜSÜNDE kıskanmayı bilir.
Güven verir güvenmeyi bilir.
Duygusaldır.Uzun süre görüşmeyip telefonda özlemini anlatırken sesi titrer ya da sevdiğini söylerken mutlu olduğunu dile getirirken cümleleri seçemez ellerini nereye koyacağını bilemez.
Anlayışlıdır.
Bir hareketiyle kadınını kahkahalara boğup bir hareketiyle duygusallığın dibine vurmayı becerir.
Şakalar yapar.
Küçük sürprizlerini eksik etmez.
Kadınını parasıyla değil sevgisiyle gülüşüyle öpüşüyle ödüllendirir.
Her konuda görev paylaşımı yapmayı bilir.
Bencil olmaz iki kişilik düşünmeyi bilir.
Gerektiğinde olgun gerektiğinde çocuktan farksız olur.
Kadınını yanına alıp maç izlemeyi de bilir mutfağa girip salata yapmasını da akşam yemeği için müzik seçmeyi de bilir sahil kenarında simit ayran yedirmeyi de.

Benim ERKEK dediğim budur =)

Okuyunca ben bile şaşırdım ne güzel ifade etmişim istediğimi :P :D O gün olduğu gibi bugünde bu fikirlerin arkasındayım :P :D

Geri