eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 30 Arl 2011 #21 RUZG4R dediki: Tarafsızım ben .. Genişletmek için tıklayın... dai olmadı bu sitem dediki: tek başına bir hiçim ben Genişletmek için tıklayın... bir elin nesi var..İki elin sesi var felsefesinden yola çıkıyoruz ikimizde..Aynen devam..
RUZG4R dediki: Tarafsızım ben .. Genişletmek için tıklayın... dai olmadı bu sitem dediki: tek başına bir hiçim ben Genişletmek için tıklayın... bir elin nesi var..İki elin sesi var felsefesinden yola çıkıyoruz ikimizde..Aynen devam..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 30 Arl 2011 #22 eFSaNe_KaRTaL dediki: dai olmadı bu Genişletmek için tıklayın... Yegen ben konu olarak tarafsızım kişi olarak hep arkandayım bilirsin..
eFSaNe_KaRTaL dediki: dai olmadı bu Genişletmek için tıklayın... Yegen ben konu olarak tarafsızım kişi olarak hep arkandayım bilirsin..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Arl 2011 #23 RUZG4R dediki: Yegen ben konu olarak tarafsızım kişi olarak hep arkandayım bilirsin.. Genişletmek için tıklayın... efsane gelince yan çizdin dai olmadı bu
RUZG4R dediki: Yegen ben konu olarak tarafsızım kişi olarak hep arkandayım bilirsin.. Genişletmek için tıklayın... efsane gelince yan çizdin dai olmadı bu
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Arl 2011 #24 bir elin nesi var..İki elin sesi var felsefesinden yola çıkıyoruz ikimizde..Aynen devam..[/QUOTE] yolun sonundan endişeliyim biraz..
bir elin nesi var..İki elin sesi var felsefesinden yola çıkıyoruz ikimizde..Aynen devam..[/QUOTE] yolun sonundan endişeliyim biraz..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 30 Arl 2011 #25 RUZG4R dediki: Yegen ben konu olarak tarafsızım kişi olarak hep arkandayım bilirsin.. Genişletmek için tıklayın... Eyvallah dai bilirim.. sitem dediki: efsane gelince yan çizdin dai olmadı bu Genişletmek için tıklayın... psikolojik baskı yapma.. Sonunu düşünen kahraman olmaz sitem..
RUZG4R dediki: Yegen ben konu olarak tarafsızım kişi olarak hep arkandayım bilirsin.. Genişletmek için tıklayın... Eyvallah dai bilirim.. sitem dediki: efsane gelince yan çizdin dai olmadı bu Genişletmek için tıklayın... psikolojik baskı yapma.. Sonunu düşünen kahraman olmaz sitem..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 30 Arl 2011 #26 sitem dediki: efsane gelince yan çizdin dai olmadı bu Genişletmek için tıklayın... Yoooo alakası yok Yegen deyince akan sular durur..
sitem dediki: efsane gelince yan çizdin dai olmadı bu Genişletmek için tıklayın... Yoooo alakası yok Yegen deyince akan sular durur..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Arl 2011 #27 RUZG4R dediki: Yoooo alakası yok Yegen deyince akan sular durur.. Genişletmek için tıklayın... yolda bıraktın dai yakışmadı bu sana yakışmadı..
RUZG4R dediki: Yoooo alakası yok Yegen deyince akan sular durur.. Genişletmek için tıklayın... yolda bıraktın dai yakışmadı bu sana yakışmadı..
felsefe_mi ...!... Özel üye 30 Arl 2011 #28 birde kızlara birbirine anlaşamaz derler Tarafını belli et rüzgar
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 30 Arl 2011 #29 sitem dediki: yolda bıraktın dai yakışmadı bu sana yakışmadı.. Genişletmek için tıklayın... Anah benim yegenler 2 oldu ben şimdi ikisine de kıyamam ..Konu dışı bırakıyorum kendimi..
sitem dediki: yolda bıraktın dai yakışmadı bu sana yakışmadı.. Genişletmek için tıklayın... Anah benim yegenler 2 oldu ben şimdi ikisine de kıyamam ..Konu dışı bırakıyorum kendimi..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 30 Arl 2011 #30 Onun tarafı belli..Üstüne gitmeyin bu kadar...Dimi dai..