• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Erkekler İlk Bakışta Kadınların Neresine Bakar?

Erkekler İlk Kadınların Neresine Bakar?

• kaşına gözüne sürmesine

Oy: 0 0.0%
  • saçlarına

• fiziğine..

Oy: 12 80.0%
  • oturuşuna kalkışına kendisini savuruşuna

Oy: 2 13.3%
  • bıyıklarına:D:D

• dekoltesine

Oy: 1 6.7%
  • ya da önce kadına sonrada yanındaki hödüğe diyenler:D

• Toplam katılan
    15
bak bugün zaten olabilfiğince kadın erkek ilişkilerin de midemin kaldıramayacağı şeyler öğrendim gerçek haytta ama çok ağır konuşacam forumdan atacaklar beni ağır konuşacam ama ne yazık ki doğru gerçeklerler bunlar:) o yüzden insanların deruni noktalarına temas edip insanları kırmak istemiyorum:):):) burda yazılan laga luga şeyler:) yarın yazarsam biraz daha doğru olur :)yok dişine bakarım yomk kıyafetine bakarım ilk başta öle oluyor ilşki dede sonra pisliğe batıyor pisliğe batmayan ilişkiler nasip tesin insalara Allah.

önceki yorumunla bunu harmanlayınca inanmak istemediğim şeyler çıktı ortaya. ilk yorumda belirttiğin şeylerin realitesine mi değinceksin şovlarıyla anlamadım:P neyse bak kelime oyunuyla konuyu hoş boyutlara taşıma çabası içersindeyim. bu çabamı takdir et ve son sözü bana bırak nokta

kalbim diyor ki bu gerçeklerden bahsetmen anlamsız zaten kimse kabul etmeyip kendi haytlarında umarsızca uygulamaktan çekinmeyip zevk alacakları şeyler. bahsettiğim şeylerde forumun tozlu sayfalarında eskiyip gidecek. o yüzden uyramak anlamsız insanlar da bu gerçekleri adı gibi biliyor ben de biliyorum ve reddediyorum. benim hayatım da olmasın bunlar yeter :) istediğimi alayım köşeme çekileyim::):):):):)

istediğimi almadan asla direnişimiz devam ediyor:) ondan sonra zaten çekilecem inşallah. düiüneymiş kıyafetineymiş ha ha ha yerim sizin kıyafetinizi :)

Öncelikle Dağcıya Sesleniyorum..Yalanını Yiyim Senin..:D:D
Sonra Cevap Veriyorum...Kaşına Gözüne..Gözbebeğine..Sonra Yanındaki Hödüğe..Son olarakta Fiziğine..

Geri