cırcırböcee V.I.P V.I.P 5 Arl 2006 #11 Evet evet geçen dolmuşda önümde biri oturuyodu saçlarına hayran hayran bakarken dolmuş durdu ve malum kişi indi sakallarıda varmış hayallerim yıkıldı
Evet evet geçen dolmuşda önümde biri oturuyodu saçlarına hayran hayran bakarken dolmuş durdu ve malum kişi indi sakallarıda varmış hayallerim yıkıldı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2006 #12 Ben seni çoook iyi anlıyorum da anlamayanlar olacaktır elbette
cırcırböcee V.I.P V.I.P 24 Arl 2006 #14 YoRuMSuZ dediki: Ben seni çoook iyi anlıyorum da anlamayanlar olacaktır elbette Genişletmek için tıklayın... Bilirim ne kadar anlayışlı olduğunu bu yüzden anlayışına hayranım zaten
YoRuMSuZ dediki: Ben seni çoook iyi anlıyorum da anlamayanlar olacaktır elbette Genişletmek için tıklayın... Bilirim ne kadar anlayışlı olduğunu bu yüzden anlayışına hayranım zaten
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 17 Ekm 2020 #15 Erkeklerin hic ne derdi biter ne de ricasi birini yaparsin hemen baska bir derdi cikarr ) yaf sizin eliniz ayaginiz yokmu gidin kendiniz yapin
Erkeklerin hic ne derdi biter ne de ricasi birini yaparsin hemen baska bir derdi cikarr ) yaf sizin eliniz ayaginiz yokmu gidin kendiniz yapin