RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 12 Mrt 2012 #21 sitem dediki: uykun gelmedimi senin yaa Genişletmek için tıklayın... gelmedi ayrıca terk edildin hadi bakim bizde sana göre kız yok
sitem dediki: uykun gelmedimi senin yaa Genişletmek için tıklayın... gelmedi ayrıca terk edildin hadi bakim bizde sana göre kız yok
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 12 Mrt 2012 #22 RUZG4R dediki: gelmedi ayrıca terk edildin hadi bakim bizde sana göre kız yok Genişletmek için tıklayın... abicim döv onu döv
RUZG4R dediki: gelmedi ayrıca terk edildin hadi bakim bizde sana göre kız yok Genişletmek için tıklayın... abicim döv onu döv
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 13 Mrt 2012 #24 RUZG4R dediki: Sitem /̵͇̿ ̿/'̿̿̿̿̿̿ ̿ ̿ - cuvvv Oldumu bacım Genişletmek için tıklayın... oldu oldu bir daha bahane bulsun bir daha döv
RUZG4R dediki: Sitem /̵͇̿ ̿/'̿̿̿̿̿̿ ̿ ̿ - cuvvv Oldumu bacım Genişletmek için tıklayın... oldu oldu bir daha bahane bulsun bir daha döv
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 13 Mrt 2012 #25 RUZG4R dediki: gelmedi ayrıca terk edildin hadi bakim bizde sana göre kız yok Genişletmek için tıklayın... beni kimse terk edemez ben ederim ancaa eski aşkıma dönem bari zeynoooom nerdesin datlumm arz-ı hal dediki: abicim döv onu döv Genişletmek için tıklayın... seni elime bi geçireyim adam dövdürmek neymiş görecen
RUZG4R dediki: gelmedi ayrıca terk edildin hadi bakim bizde sana göre kız yok Genişletmek için tıklayın... beni kimse terk edemez ben ederim ancaa eski aşkıma dönem bari zeynoooom nerdesin datlumm arz-ı hal dediki: abicim döv onu döv Genişletmek için tıklayın... seni elime bi geçireyim adam dövdürmek neymiş görecen
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 13 Mrt 2012 #26 sitem dediki: beni kimse terk edemez ben ederim ancaa eski aşkıma dönem bari zeynoooom nerdesin datlumm seni elime bi geçireyim adam dövdürmek neymiş görecen Genişletmek için tıklayın... hadi bakalım yakala yakala,yakalayamazsınnn
sitem dediki: beni kimse terk edemez ben ederim ancaa eski aşkıma dönem bari zeynoooom nerdesin datlumm seni elime bi geçireyim adam dövdürmek neymiş görecen Genişletmek için tıklayın... hadi bakalım yakala yakala,yakalayamazsınnn
patik Özel Üye Özel üye 13 Mrt 2012 #27 Çok güzeller ama ben oralarda yaşayamam. Soğukla aram pek yok.