İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 28 Ksm 2018 #131 Kesin oyledir. Baska konularda birinci ikinci sirada olamazdik zaten. Orn. Birey basina Yilda okunan kitap sayisi? Emekliligini gorebilecekmisin, umidin var mi ?
Kesin oyledir. Baska konularda birinci ikinci sirada olamazdik zaten. Orn. Birey basina Yilda okunan kitap sayisi? Emekliligini gorebilecekmisin, umidin var mi ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ksm 2018 #132 Evet Ümit fakirin ekmeği Alttaki kışın yüzmeyi seversin değil mi?
BeReNN Alyam? Özel üye 22 Mys 2019 #134 Gelmez malesef ben sıcak sevmem Biber dolmasi pisirdin mi hic pisirdiysen dagildimi dagilmamasi icin napiyorsun yada tipik ev kadini sorusu?
Gelmez malesef ben sıcak sevmem Biber dolmasi pisirdin mi hic pisirdiysen dagildimi dagilmamasi icin napiyorsun yada tipik ev kadini sorusu?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 26 Mys 2019 #135 Çok sevdiğim halde tek denemediğim yemek sanırım kendileri.. Anneme sormak lazım mükemmel yapıyor çünkü? Bugün kitap okuyup müzik dinledin mi yada ruhunu besledin mi?
Çok sevdiğim halde tek denemediğim yemek sanırım kendileri.. Anneme sormak lazım mükemmel yapıyor çünkü? Bugün kitap okuyup müzik dinledin mi yada ruhunu besledin mi?
Artemis Özel Üye Özel üye 29 Mys 2019 #136 Kitap okuyarak besledim ruhumu ? Bence senin burcun koç alttaki
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 29 Mys 2019 #137 Bilemedin yengec ? Alttaki senden iyi bir aşci olur bence ne dersin?
Artemis Özel Üye Özel üye 29 Mys 2019 #138 Olabilir becerikliyimdir ? Bence sen köpek besliyorsun doğru mu bildim demi alttaki
Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Ekm 2019 #139 Kim demişsse yalan demiş Alttaki sen geç saatlere kadar forumdasın